Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trtspor: Banega yi kulubu birakmak istemiyor.

Sevilla bizi resmen kandirdi. Bu net!!
Once Banegayi verelim dediler. Sonra Fernandoyla takas edelim dediler. Sonra Fernandoyu aldilar. Hadi gule gule dediler.
Resmen kandirildik

Beyler, sizi huzursuz etmek istemiyorum ama Fernando'nun gitmek istemesi, Mariano'nun gitmek istemesi, Luyindama'nin hala aciklanmamis olmasi, hatta Emre Mor'un da transfer edilememesi sizde de kusku uyandirmiyor mu?
Uyandirmiyor bende kaldi ki bu mesajin aynisini sabahta yazmistin,gitsinler zaten ayrica Emre gelirse ok sevinirim de onun bize daha cok ihtiyaci var

Feghouli de gitmek isterse sasirmam, adam afrika kupasinin net en iyi topcusu suan. Kesin teklif gelecektir.

Sabri'li BAM'li dönemlere geri dönüyoruz.
Bak bunu da yazmistin sabah Sabri ,Bam vs amac nedir burada karmasa cikarmak mi,Fatih Hocada istifasini cebinde tutuyordur degil mi, ne zaman istifa edecekmis onu da bilirsin belki,

Transfer?

51014

Manchester United, Leicester City'nin defans oyuncusu Harry Maguire'nin transferini 89 milyon milyon avro karşılığında tamamladı. (The Sun) https://t.co/zuumpqgSes

İtalya'da hemen her takım geri alma opsiyonu koyuyor, onla da ilişkili bence bu.

Doğru ama potansiyelli bir ismi 5 milyona alan bir kulübün geri 7 milyona vermesi biraz abes

Bence ffp kıskacından kaçılmak için yapılıyor

Liege'e adam satmışlar yine aynı yolla

2-3 milyon euro için bu işlere giren kulüp olmaz bence,hem 2 yıl oynatıp geliştireceksin hem de adamlar hazır mala konacak resmen enayilik

Belki Milli takımda olduğu içindir ve tatili dönüşü kap gelecektir. Belki başka bir hesap vardır ama Belçika gazeteleri güvenilirdir haber olarak yatırılmasa veya bir sorun olsa çokta oradan haberler çıkmış veya Liege tarafından bir açıklama olmuştu. Şahsen ben şu anda yangın yapmayı doğru bulmuyorum bu ayın sonuna kadar zaman verilmeli o zaman hala gelişme yoksa o zaman yangın yapılır hem 1 aydan fazla süre olduğu için eksiklerin kapama zamanıda hala olacak.
Lyundama konusu insallah dedigin gibidir ama yangin kismina gelince kimse apoyla sukruye guvenmiyor yangin ondan he onyekuru emre moru aciklasalar bari

Bu da baska bir olumsuzluk daha,surekli ust uste olunca insan supheleniyor hali ile,kusura bakma,ya da bakma cok ta onemli degil
Olacaklari önceden görme kabiliyetim var, cogu öngörülerim de ne yazik ki dogru cikiyor, bundan korkuyorum acikcasi. Gecen sezon basi yasananlari bir daha yasamak istemiyorum.

Transfer zor is olabilir ama bizdeki kadar zor transfer yapan kulüp görmedim hic.

Galatasaray'ın Emre Mor transferindeki krizde son perde; Menajer görüşmeleri paylaştı;

"Galatasaray'dan en az 3 milyon euro maaş ve 1,5 milyon euro imza parası istiyor. Galatasaray'ın teklifi 1,8 milyon euro maaş ve 2 milyon euro imza parası."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt