Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Kalite lazım kenk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalite lazım kenk.
Takım dengesi babel'e senelik 2.5 maaş ve 2.5 imza parası verdiğin an bitti.Az değil dostum ama bir takım dengesi var malesef
Niye yuh![]()
Yaşlı çöp hariç katılıyorum.Takım dengesi babel'e senelik 2.5 maaş ve 2.5 imza parası verdiğin an bitti.
33 yaşında geriye koşmayan adama bu kadar para verirsen.
Marcao ve lyundama 2.hafta top oynamazsa bişey diyemezsin.
Ne güzel bir kapı açmıştık o yoldan devam etmek varken.
Bjk'nin yaptığı hatayı yaparak yaşlı coplere yüksek maaş vererek kulübün ekonomisinin içine etmeye başladık.
ne diyonKalite lazım kenk.
Ne okudu senin o esesli hıyar arkadaşın?Senden korkmak lazım Emrah kardeşim. O hıyardan kaldı hacılar hocalar.![]()
Nörüyon diyomne diyon
hareketlerine dikkat etNörüyon diyom
Neden? hakaret mi var, tahrik mi? Melih Sönmez ile hep aynı şekilde takılıyorum.hareketlerine dikkat et
Doğrudur. Yurtdışında yaşıyorum ama memleket #26Eskişehirdeyim. La sen alamanyada yaşamıyor musun?
bana laf atıyonNeden? hakaret mi var, tahrik mi? Melih Sönmez ile hep aynı şekilde takılıyorum.
Ne okudu senin o esesli hıyar arkadaşın?

Sana ne diye laf atayım? sohbetim yok, muhabbetim yok. Sen paranoyaklık yapıyorsun.bana laf atıyon
Atleticolu iyi oyuncunun kayseride işi ne desemAtletico madrid’li mensah iyi oyuncu ben begeniyorum
(Özelikle atletico’lu yazdim cunku kayseri damgasi yedigi icin oyuncuyu begenmeyenler var)

Mensah zaten alabileceğimiz en iyi yabancı olur ülke içinde.Muğla'da İktisat okudu. Akyaka'da 3 yıl ev arkadaşımdı kendisi. İsim vermeyim benim de kim olduğum çıkar. Görür gelir google'dan.
Nöbeti de baltalamamak adına Mensah'a olumlu Türüç'e olumsuz bakıyorum.![]()