Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bravo vallahi forum olarak yangıncılık konusunda master yapmaya doğru gidiyorsunuz. Daha ortada açıklanan bir rakam yokken şimdiden başladı yok 7-8 veririz mensaha lafları. Daha transfer sezonu başlamadan burada paylaşılan bazı twitlerde mensahda hülle tarzı bir şey olacağı, gösterdiği perfarmans sonrası takımının en az 7-8m isteyeceği bu yüzden kayseriye satın alma opsiyonunun kullandırılacağı yazıyordu. Zaten mantıken mensah o garanti kendisine verilmemiş olsa kabul etmezdi kayseriyle sözleşmeyi olur biterdi. Bu yüzden ben kiralık bir iki oyuncu ve 4m civarı paraya biteceğini düşünüyorum.

Örneğin ben hala daha transfer sezonu başlamadan paylaşılan manuel fernandes konusunun da gerçek olduğunu düşünüyorum. Belhanda satılırsa göreceksiniz o da gündeme gelecektir. Ayrıca yönetim seri gibi oyuncular için de bence ay sonunu bekleyecek zira ingilteredeki transferin kapanmasını bekliyorlar diye düşünüyorum.

Transfer sezonunun bitmesine daha nerdeyse 2 ay var. Evet yönetimin saçma işleri yüzünden güvenmemekte haklıyız ama ortalığı yangın yerine çevrilecek dönem de olmadı bence henüz. Şimdiden aşırı bir baskı transfer konusunda sadece daha fazla para ödememize yol açar başka da bir şey olmaz.

Başnkanları açıklama yaptı 8 milyon euro diye. Durduk yere sallama yok

Yeni 3,5 miljona bonservis almis bir KAYSERIspor , asla ama asla 8-10 dan asaga birakmaz futbolcuyu.

yine yagli kazigi yiyecegiz ,

Mustafa Cengiz: "Emre Mor'un kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz"

5 gun gecti ve ne KAP aciklamasi var, ne de kulupten bu durum ile ilgili bir aciklama. GS muhabirleri bile net bilgi alamiyor.

brezilya pazarı bence denenebilicek pazarlardanbiri 4-5-6 milyon eurolara ön libero bulunabilir hatta iyi pazarlıkla 3 milyon eurolara bile alabiliriz ordan topcu

Sizin forumu takip etmiyorum pek. Muhabbetin araya da girdim ama. Ersun hoca'nın Aykut'un mirasına konduğu düşüncesi hakimdi sizin bazı taraftarlarda. Devam ediyor mu o durum? :unsure: Yıldızları idare edebilecek mi? Geçen yıl çok etkisi de olmadı üzerilerinde malum. Sizin yakada durumlar nasıl özetle :D Transfer sarhoşluğu geçen yıl da yaşamıştınız bu yıl ne gibi farklar görüyorsun takımda ? Misafir olarak gelmişsin sorayım bari. :)

Oyle bir durum yok ( Yanalin mirasi konusunda ) bunu dusunen bir kitle mevcut olabilir ama avuc ici kadardir.

Ersun yanala guveniyoruz. Yildiz yonetme konusunda iletisim sorunu olmayan bir lider.

Transfer sarhoslugundan ziyade yapilan islere bakarsak bu sene rüştünü ispatlamis isimlere yoneliyoruz. En genc olarak alinan Altay bile Ankaragucunde kaptandi.

Muric, garry , emre de keza bu ligde belli basarilara ulasmis isimler.

Ismi gecenlerden fejsa, kolarov , kjaer de eksik olan bolgelerimize cuk diye oturacak isimler.

Comolli bizim icin iyi firsat network agi genis. Gecen sene elestirilmesi normaldi ama bu yapiya burunmek kolay degil. Bu sene dogru yolda seneye bundan daha iyi olacağını düşünüyoruz. Ayrica transfer isinin sans faktorunu de unutmamak lazim.

Madem bukadar dillendi mensah. Bari bi videosunu atinda izleyek nasil bi topcuymus

4e niye versin hocam :D

benim tahminim 4m+ 2 kiralık oyuncu olacak. Yine benim tahminim oyuncuya Galatasaraya transferi konusunda onay verileceği daha onlar almadan garanti edildi. Oyuncuya başka teklifler de vardı istese kayseri opsiyon kullanmayı istese de oyuncu devam etmek istemeyebilirdi. Yanılmıyorsam sözleşmesinde bu yönde bir madde yoktu. Tabi sadece tahmin benim söylediklerim 1.5 aydır yazılanlardaki parçaları birleştirdiğimde resmi böyle görüyorum ben.

Yine brezilya'dan bir onlibero dusunuluyor haberi ciktiginda scout ekibi'nin onerdigi isimin Rodrigo oldugu az cok tahmin edebilmistim ve fotosunu paylasmistim.

UOL guvenilir bir kaynak. Haberde oyuncu ile ilgili bilgi aldigimiz yaziliyor ve teklif yapmayi dusunuyormusuz. Kulubuyle daha temas kurmamisiz.

bi 5 6 günde bu brezilyalı önlibero ile yitiririz sonra fransadan diarra isimli ön liberolardan konusuruz öyle öyle işte bi ara yaparız transferleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt