- 16 Haziran 2010
- 202.555
- 154.306
- 6.838
Taşımayalım buraya.
bitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taşımayalım buraya.
bitmiş
İtirazınızı reddediyorum. Diagne’nin değeri para ile ölçülemez. 30 milyon Euro verseler bile satmamalıyız.Itiraz ediyorum
Harbi he düdüklenmişim pezo nasıl benziyoO değil zaten
Evet kardeşim kesinlikle bravo farketmişsin.hiç sevmiyorum bu herifiBu haldun domaç azılı bir fb fanatiği. Bakmayın objektif gibi gözükmeye çalılıyor ama ağır taraflı adam
Cöp zaten kim beğenmiş ki?bizim istedigimiz brezilyali sakatmis yaw
kadroda yok, bu sezon galiba tek bir macta forma giyebilmis
Net balotelli hem genç hem satarızBeyler anlık düşünecek olursak; Balotelli mi, Falcao mu? Hangisini tercih ederdiniz
He bu kesin o raporlara ulasmistirBasel, İnter ve Tottenham scoutlarının Mbaye Diagne raporu:
-Temposu çok düşük
-Savunmaya yardım etmiyor
-Bencil
[Sabah / @memetozcan]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinsi herifleri sevmem. Okan koç falan bundan daha sempatik en azından adam inkar etmiyor ben tarafsız olamam diyoEvet kardeşim kesinlikle bravo farketmişsin.hiç sevmiyorum bu herifi
Cöp zaten kim beğenmiş ki?
30? 30u gördüğümüz vakit, sende dahil bu moda gireriz....İtirazınızı reddediyorum. Diagne’nin değeri para ile ölçülemez. 30 milyon Euro verseler bile satmamalıyız.
Abdurrahim?Transfer yapacak adam Temmuz'un ortasinda fiyat arastirmaz. Gerekli pazarliklari lig bitmeden yapar sonra patir patir transferleri aciklar. Ben anlamiyorum neden biz her sene böyle "hazirliksiz" yakalaniyoruz.
Basel, İnter ve Tottenham scoutlarının Mbaye Diagne raporu:
-Temposu çok düşük
-Savunmaya yardım etmiyor
-Bencil
[Sabah / @memetozcan]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Spor medyasında tarafsız kimsenin olduğuna inanmıyorum, sadece öyle gözükenler var. Hepsi bir takımın taraftarı. Haldun domaçta fenerlidir.Bu haldun domaç azılı bir fb fanatiği. Bakmayın objektif gibi gözükmeye çalılıyor ama ağır taraflı adam