Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kendi kalesina gol atan ekong bursadaki ekong mu sanirim o kazmaligindan belli senagal macinda da bursali savie berbatti en lesler turkiyeye gelmis cezayirin forveti tam umut bulut kopek gibi kosuyor icraat sifir orta sahaya ndidiyi alalim birde bennacer tamamdir :D

Sergenim burası serengeti ovası.
2 maçta ayağını kırıp eline verirler.
Yani saha içinde onun üstüne benim gibi iri bi tip koşsa topu ayağından çıkarmak zorunda kalır.Bu da onu korkaklığa iter
Bu sene salonda bol bol çalıştırmalılar.Güçlensin
Bizim 3 bücürler nasıldı 90 ların sonunda.Bu zayıf kalır morali bozulur
gatılmıyorum

Feghouli için dönüm noktası geçen sezonun başında yedek bırakılmasıdır. Öncesinde oldukça kötü bir performansı vardı. Yedek kalmak ağırına gitmiş olmalı ki sonrasında kendini buldu.

Bu kendi kalesina gol atan ekong bursadaki ekong mu sanirim o kazmaligindan belli senagal macinda da bursali savie berbatti en lesler turkiyeye gelmis cezayirin forveti tam umut bulut kopek gibi kosuyor icraat sifir orta sahaya ndidiyi alalim birde bennacer tamamdir :D
ekong oynuyor. onyekuru oynayamiyor iyi mi. gerci onun bolgesindekiler iyi olsada haksizlik

Eljifin 16 ettiği yerde yusuf en az 30 abdulkadir de 60 falan eder. Akıl tutulması mıdır bu ya adama bütün sezon kendi taraftarı bile sövdü nasıl oluyor bende anlamadım.

Bir takım komple çok kötü olunca iyi oyuncularda kaynayabiliyor genelde. Ben mesela bu seneki futbolumuzu gram beğenmedim bu benim görüşüm, tutup oyuncuları tek tek eleştiremiyorum. Pas alan adam yakında arkadaşını bulamıyor herkes birbirinden kopuk acayip acayip maçlar oynadık. Böyle sistem olmayan takımda oyuncuyu da eleştirmek abes kaçıyor, Arjantin'de yıllardır dünyanın en iyi oyuncuları iş yapamıyor mesela.

Grezman ülkemizde olsaydi çöptü. Allah tan bu tarafa yolu düşmemiş. 800 milyon :) fiziksiz herif

Yine fizik fetişistleri ortaya çıkmış. Bir futbolcunun vücut dengesi ve çevikliği iyiyse o futbolcu devrilmez ve durdurulması çok zor olur illa ki donk fiziğine sahip olmasına gerek yok.
Güçlü olmayıp ve Avrupa futbolunda merkez orta sahasında ayakta dura bilen bir futbolcu varmı?

Donk gibi olmasına gerek yok ama güçlü olması lazım az çok. Ezilir... İlk ciddi sert ikili mücadelede neyse uğradığını anlayamaz çocuk. Fiziksel ziyade güçlü olması lazım biraz ki hiç yok bu özeliği şu an.

Mustafa kapımı selcukmu dersek ozaman rotasyon da. Fizik kalitesi ikisininde farklı değil. Herkesi kiraya verelim mantigida saçma. İyi ve kaliteli adamlarla rotasyon yapacak ki yunus Akgün gibi dikkat çeksin yurtdışında, bizde de iş gorecekse orta saha kalitesi artar

Elif şimdi çöp demek haksızlık olur oyuncuya da...16? Bilemedim vallahi ama bu futbol piyasasında anormal da bulmam.
Ozan 11 milyona gitti, Almanyada en iyi genç oyuncu seçildi. 15 e Shalke aldı. Şampiyonlar ligi de görmüş futbolcu.
Elif denen kazma ne gördü de ne oynadıda 16 ediyor kendi takımında o çöp rezil takımda bile zar zor oynadı.
Bunun adı transfer şikesidir.
Yada bunu alan takım ağır maldır

51049

bennaceri ilk defa düzgün izliyorum. bence muhteşem bir oyuncu.tempo pas vs herşey var. yanında oynayan kel ortasaha da bizde rahat oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt