- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
milan kessiyi kiralar mı la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bennacer olmasın?
Milan Krunic'i almadı mı 10 tane orta sahaları var
Katılmıyorum. Griezman şu an fenevde oynuyor olsaydı İnter yada Napoli 500 milyon Euro teklif ederdi. İspanya’da harcanıyor.Grezman ülkemizde olsaydi çöptü. Allah tan bu tarafa yolu düşmemiş. 800 milyon![]()
seref yoksunlari hepsi adam gibi oyuncu alamiyorlar tierney ve saliba ve saliba zaten st. etienne geri kiralayacaklar hemen. ramsey gitti, kos gitti bunlar bi sol bek alabildiler.Zaha'dan son komedi teklifinizden sonra vazgeçmişsiniz hocam ne diyorsun?
Abi senle ayni oyuncuyu ornek gostermisiz, felix örneğini görmemiştim ben yazmadan once. demek ki ortak düşüncemiz olabiliyormus bence iyi bi ikili olabiliriz he ne dersin abi?Ofansif orta saha, ikinci forvet.
Kıyas yapmayalım 126 m euroya gitti Felix, fiziği ise oldukça zayıf.
Bizse 17 yaşındaki Kapı'yı rambo değil diye kapıya koyacağız.
oy asiye asiyemilan kessiyi kiralar mı la
Şuan orta sahada oynamasını bilen her futbolcu oynar bizde.bennaceri ilk defa düzgün izliyorum. bence muhteşem bir oyuncu.tempo pas vs herşey var. yanında oynayan kel ortasaha da bizde rahat oynar.
milan kessiyi kiralar mı la
bilemeyecem baya hırslanıyo ama cocuklol kutu bos deil mi
doru. ben o is'de bile bu kadar hirslanmiyorumbilemeyecem baya hırslanıyo ama cocuk
empolide de iyi oynuyor. kaliteli kumasbennaceri ilk defa düzgün izliyorum. bence muhteşem bir oyuncu.tempo pas vs herşey var. yanında oynayan kel ortasaha da bizde rahat oynar.
Önce paquetayı istememiz lazım. Vermezlerse hakanı isteriz o da olmassa bari kessieyi verin deriz.milan kessiyi kiralar mı la
Sneijder sendromu bu. Yaz tatiline çıkan futbolcularda görülüyor genelde. Partiler, plajlar bu sendromu tetikliyormusHayırlı işler biz de Türklere kiziyoruz.
Ben Yedder.
Ekli dosyayı görüntüle 51050Ekli dosyayı görüntüle 51051
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi