Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avusturya kampına okan ve emreyi yetiştiririz diyorduk tek okan yetişecek büyük ihtimal

Günaydın arkadaşlar. Yönetimden bir abimizin yeğeninden aldığım duyumlara göre bugün alamayacaklarımız şu şekilde. ;

Seri
Banega
Emre Mor
Cuardo muydu neyi, onu kesin alamıyoruz
Mensah
Okan

Ayrıca yönetimimiz bu gün de Diagne'yi satamayacağını belirtmiş kaynağıma. Güvenilir bir insan kendisi. Bekleyip görelim. :asd:

Günaydın arkadaşlar. Yönetimden bir abimizin yeğeninden aldığım duyumlara göre bugün alamayacaklarımız şu şekilde. ;

Seri
Banega
Emre Mor
Cuardo muydu neyi, onu kesin alamıyoruz
Mensah
Okan

Ayrıca yönetimimiz bu gün de Diagne'yi satamayacağını belirtmiş kaynağıma. Güvenilir bir insan kendisi. Bekleyip görelim. :asd:
?

Ali Naci özet geçiyorum:

Seri için 1.5 kiralama bedeli önermisiz Fulham 2.5 istemis. Arada büyük bir fark yok. Seri gelmek istiyor.

Kanimca 2 milyona biter Bu is.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ali Naci özet geçiyorum:

Seri için 1.5 kiralama bedeli önermisiz Fulham 2.5 istemis. Arada büyük bir fark yok. Seri gelmek istiyor.

Kanimca 2 milyona biter Bu is.

Ya arkadas ver iste 2,5 milyonu, neyin tantanasini yapiyorlar, baska yerde para sacmayi iyi biliyorlar

66YozgatFB - 14.07.2019 15:54​
bos.gif

Gscimbom da hikmet denen birisini bulmuslar sanirim bizden birisi. Bende su an o hikmete saydiriyorum ama bu salaklar beni hikmet saniyor
biggrin.gif

2012 de üye oldum bu arada oraya ben kedicikler hadi bulun beni

Kolpa yapiyor. Hikmet kesin bu. Banlayin gitsin

66YozgatFB - 14.07.2019 15:54​
bos.gif

Gscimbom da hikmet denen birisini bulmuslar sanirim bizden birisi. Bende su an o hikmete saydiriyorum ama bu salaklar beni hikmet saniyor
biggrin.gif

Hikmet değil.

Kim olduğu da .ikimizde değil, ezik ezik takılsın

66YozgatFB - 14.07.2019 15:54

bos.gif

biggrin.gif

Yozgatlı beni görüyorsan içine kökliyim ben senin

Albayrak'ı severim ama pazardan hıyar alamaz, belki Terim belki Drogba filan devreye girer de ancak gelebilir. Yoksa tam bir fazia.

Dün bok gibi Kadro Kuran Hikmet vardi Adem santrafor Donk tek ön libero filan ulan :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt