- 21 Ocak 2010
- 72.574
- 51.043
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avusturya kampına okan ve emreyi yetiştiririz diyorduk tek okan yetişecek büyük ihtimal

Kurup kurabileceğimiz en iyi üçlü gibi duruyor. Banega bence 8 numaradan çok tam bir 10 numara, ayağına topu mıknatıs gibi yapıştıran bir oyuncu.Cuellar Seri Banega
Güzel olurdu
gerçekleşme ihtimali yok tabi
?Günaydın arkadaşlar. Yönetimden bir abimizin yeğeninden aldığım duyumlara göre bugün alamayacaklarımız şu şekilde. ;
Seri
Banega
Emre Mor
Cuardo muydu neyi, onu kesin alamıyoruz
Mensah
Okan
Ayrıca yönetimimiz bu gün de Diagne'yi satamayacağını belirtmiş kaynağıma. Güvenilir bir insan kendisi. Bekleyip görelim.![]()
Ali Naci özet geçiyorum:
Seri için 1.5 kiralama bedeli önermisiz Fulham 2.5 istemis. Arada büyük bir fark yok. Seri gelmek istiyor.
Kanimca 2 milyona biter Bu is.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
66YozgatFB - 14.07.2019 15:54 |
|
Hikmet değil.
66YozgatFB - 14.07.2019 15:54
![]()
Gscimbom da hikmet denen birisini bulmuslar sanirim bizden birisi. Bende su an o hikmete saydiriyorum ama bu salaklar beni hikmet saniyor![]()
2012 de üye oldum bu arada oraya ben kedicikler hadi bulun beni
Kolpa yapiyor. Hikmet kesin bu. Banlayin gitsin
Yozgatlı beni görüyorsan içine kökliyim ben senin
66YozgatFB - 14.07.2019 15:54
![]()
Gscimbom da hikmet denen birisini bulmuslar sanirim bizden birisi. Bende su an o hikmete saydiriyorum ama bu salaklar beni hikmet saniyor![]()
2012 de üye oldum bu arada oraya ben kedicikler hadi bulun beni
Kolpa yapiyor. Hikmet kesin bu. Banlayin gitsin

Hayır olmaz diyebilir misin?Sabah sabah asporu açtım içim karardı, fernando ve ndayenin yerlerini topal ve fernandesle doldurmayı istiyormuşuz habere göre
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diyemem, zaten haber yapanları suçlamadım, onlarda biliyorki gidişat öyle görünüyor.Hayır olmaz diyebilir misin?