Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano–Luyi–Marcao–Naga
Seri–Cuellar–Banega
Feguli–Balo–Babel​

Allah aşkına kamp kondisyon vs. demeyin şu cagneye topla 2 adım atamayan forvete dünya para bayıldık taraftar gazı ile alt yapıdan herhangi cocugu koy bunun kadar iş yapar.

Bir transfer mucizesi olmazsa elde patladı cakma balotelli.

Galatasaray'ın gizli forvet operasyonu
15.07.2019
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray yönetimi forvet transferi için çok gizli bir operasyon yürütüyor. Hbaetürk'ün haberine göre, Şampiyonlar Ligi'nde elini güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, ismi sır gibi saklanan bir golcünün peşinde.

Yönetimin 'taraftarı heyecanlandıracak bir yıldız' olarak belirttiği oyuncunun transferi için tüm imkanlar seferber edilecek. Öte yandan bu golcü oyuncunun adının daha önce Galatasaray'la hiç anılmadığı öğrenildi.

Bugün çıkan iddialara göre ise Galatasaray'ın girişimde bulunmadığını duyurduğu Radamel Falcao ve geçen sezon Crystal Palace'de forma giyen Michy Batshuayi için girişimlerin başlayabileceği ifade edildi.

Öte yandan Yeni Asır'ın iddiasına göre, sarı-kırmızılıların listesinin ilk sırasında Chelsea'den Batshuayi var. Geçen sezonu Crystal Palace kulübünde geçiren 25 yaşındaki golcü futbolcunun kiralık olarak düşünüldüğü bu hafta içerisinde görüşmelerin hız kazanacağı bildirildi. Chelsea iki hazırlık maçına çıkan Belçikalı oyuncu Bohemians sınavında rakip fileleri sarsarken, St Patrick's Athletic mücadelesinde sessiz kaldı.

301 MAÇTA 122 GOL ATTI
Kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız isim kariyerinde toplam 301 randevuda 122 kez gol sevinci yaşadı. 1.85 boyundaki oyuncu 2017-2018 sezonunda B.Dortmund kulübünde, 2018-2019 sezonunun ilk yarısında Valencia'da görev yaptı

Nedenini bilmediğim bir mutluluk var üzerimde.
2 gün foruma girmemiştim.
Bir göz atayım dedim. Full karamsarlık.
"Bunlar satış yapamaz"
"Topal gelir"
"Türüç bize girer"
"Mensaha hazır olun"
gibi mesajlar dolu.
İçim karardı....

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ligteki bütün takımlara bakmadım ama muhtemelen su anda ortasahası en zayıf takım biziz.hoca bunu nasıl öngöremedi anlamadım.

yönetim çekirge gibi bir zıpladı, iki zıpladı, ama üçüncüye alırlar aşağıya. Böyle takımın en iyi oyuncularını satıp yerini doldurmamaya devam ederse 2019 sonunda gitmeleri sürpriz olmaz.

Basaksehir maas ödemede sorun yasiyormus Elia ya göre.

Arada sirada maas ödemesi geliyor, 3 ay gelmezse normalde gitme hakkin oluyor, ama türkiyede baskana ayip/saygisizlik olur diye yapilmiyor demis. O senin genede gelmeni ve calismani bekliyor.

Fifa ya gidersen seni 2. takima atiyorlar. Bir daha maasda sorun olursa, belki gitmeyi düsünebilirmis.

Basaksehir maas ödemede sorun yasiyormus Elia ya göre.

Arada sirada maas ödemesi geliyor, 3 ay gelmezse normalde gitme hakkin oluyor, ama türkiyede baskana ayip/saygisizlik olur diye yapilmiyor demis. O senin genede gelmeni ve calismani bekliyor.

Fifa ya gidersen seni 2. takima atiyorlar. Bir daha maasda sorun olursa, belki gitmeyi düsünebilirmis.
Arda‘ya hatir icin 3m euro veriyorlar. Sasirmadim.

Seri helikopterle stada indirilsin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt