Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega olayını yazmayın bence komple yalan... Adam Amerika ya kampa gidiyor. Yok oraya transfer ederlerse banega yi satarlar. Avrupa takımları transfer sezonu kapanmaya yakın kesinlikle böyle hamleler yapmaz. Kampta eski oyuncu ve transferleri değerlendirir daha sonra satma kararı alir
Yeni oyuncu kötü çıkarsa onu mu satar diyorsun? Lol

yanlız diğer italyan kulüpleri de kiralık istiyorsa Seri bizi seçebilir,çünkü diğerlerinde ilk 11 oynaması zor

SERİ bence bize gelir
çünkü kadroda banko yeri hazır
kimse kesemez onu o kalitede oyuncu yok
DROGBA+BABEL ikna turunda
o yüzden bence gelir

Transfer yok madem içimi dökeyim size..
Az önce hacı hoca bir abimiz evladınıza ev araba mal mülk yerine güzel ahlak bırakın diye bir hikaye paylaşmış bu hikayedeki kötü adam da alkol falan alıyor
..
Şimdi bu paylaşımı yapan vatandaş zamanında her ayağı olan ve milleti dolandırıp kaçan biri.. Sonra hacı hoca olup geri döndü ne kadar samimi onu Allah bilir ancak.. Yalnız bu adam dolandırdığı kişilerden helallik aldı mı çok merak ediyorum her boku ye tövbe et çık işin içinden kul hakkı varsa o işler öyle yürümüyor.. Bir de işin garip yanı bu adamın oğlu da içip sıçan biri ha adamın suçu var yok orasını bilemem sadece garibime giden kendinle bu kadar çelişki varken nasıl böyle olayları insanlara ibret olsun diye paylaşabiliyorsun.. Ne ara bu kadar arsız olduk
Hacı sen boşver onu önce kendi nefsimizi ıslah edelim.

muazzam bir transfer heyetimiz var. sezon boyunca hic kimsenin tanimadigi banegayi izleyip rapor yazmislar demekki
Plan falan yapılmadığı aşikar. Sallıyorlardı yine lig bitmeden, planlamamız hazır görüşmelerde belli noktalara geldik diye. Yine kandırılan biz olduk

Merhabalar mini bir iyimserlik ile karşınızdayım. Galatasaray'ın orta saha ve forvet transferiyle ilgili her gün farklı isimlerin çıkması, panik yapıyor olma ihtimalimizi gösterdiği gibi, ufak da olsa işleri gizli yürüttüğümüz anlamına gelebilir.

Son dönemin örnek transferleri Marcao, Luyindama ve Onyekuru süreçlerinin hiçbiri sakız olmamıştı. Özellikle Marcao öncesi basının bizle birlikte andığı 1500 tane stoper olmuştu hatırlarsınız.

Bu yönetim takımı lige forvetsiz başlatabilmiş ve son gün paniğiyle Diagne'ye servet ödeyebilmiş bir yönetim evet ama aynı zamanda özellikle hocanın isteği doğrultusunda doğru hedeflere ve gelecekte para kazandıracak isimlere gitmişlikleri var.

Hoca'nın sezon sonundaki açıklamaları ve Hasan Şaş'ın geçen günlü açıklaması ileride bonservis alabileceğimiz oyuncuların peşinde olduğumuzu gösteriyor. Çıkan isimlerin %90'ı ise bu tarife uymayan isimler. Ben ilk olarak Avusturya kampına yetişmesini, ikincil olarak da Ağustos'ta gelmesini umutla bekliyorum. Son güne kalırsa da son güne kaldığı için elbet okkalı şekilde söverim ama hocanın istediğini seve seve yapacaklarını umduğum için her halükarda 3 Eylül'e kadar bekleyip sonra yangın moduna hatta duruma göre ejderha moduna geçeceğim.

Plan falan yapılmadığı aşikar. Sallıyorlardı yine lig bitmeden, planlamamız hazır görüşmelerde belli noktalara geldik diye. Yine kandırılan biz olduk
Yalan mı söylemişler? Çok doğru demişler bence. Görüşmeleri bitirememe konusuna hızlıca geldiler ve hala o noktadalar :)

51075

Adamın beğendiği şeye bak ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt