Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop 2 tane orta saha mutlaka alınacak.
Aha işte bunlarda muhabir hemde bizim takımın muhabiri. cak lar cek ler gına geldi bu kelimelerden. Lan bikere de bilmediğimiz bişi söyle. Benim 5 yaşındaki yeğenimde biliyor onu. Zaten taraftar sinirli dalga gecer gibi saçma sapan duyumlar tövbe yarabbi

Bu sene yapacağımız 3 transferin kalitesi kaderimizi belirleyecek;

6 numara
8 numara
Santrafor

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemin ederim şikecileri tek bir sebepten dolayı kıskanıyorum..

Oda muhabirlerinden dolayı. Yağız Sabuncuoğlu ve Sercan Hamzaoğlu gibi 2 genç, sağlam muhabirleri var.

Her gün haber yazıyorlar, ve yazdıkları haber 99% doğru.

Bizimlilere bak Allah aşkına. 162 KG Volkan Kılıç, ihtiyar Rodop, dişi çürük Emre Kaplan bir de işsiz Erhan Telli.

Hala Emre Mor bilmem ne başlatmayın ya yapacağınız işe, Forvet ve 2 orta sahamız yok hala boş beleş işler yerin dibine batsın Emre cidden.

Aha işte bunlarda muhabir hemde bizim takımın muhabiri. cak lar cek ler gına geldi bu kelimelerden. Lan bikere de bilmediğimiz bişi söyle. Benim 5 yaşındaki yeğenimde biliyor onu. Zaten taraftar sinirli dalga gecer gibi saçma sapan duyumlar tövbe yarabbi

hangi futbolcunun transfer edileceğini yönetim bile bilmiyor:)

Oda muhabirlerinden dolayı. Yağız Sabuncuoğlu ve Sercan Hamzaoğlu gibi 2 genç, sağlam muhabirleri var.

Bizimlilere bak Allah aşkına. 162 KG Volkan Kılıç, ihtiyar Rodop, dişi çürük Emre Kaplan bir de işsiz Erhan Telli.
Çünkü kulüp başkanları bu adamlar üzerinden gündem oluşturuyor, onlar iyi muhabir diye değil iyi uşak diye bu bilgileri alıyorlar.

İsim belli olamaz çünkü son günlerde menajer önerilerine göre olacak bu transferler. Sonra da çıkıp 1 senedir bu isimler üzerinde çalışıyoruz diye sallayacaklar

O arkadaşları ben de sevmiyorum ama insanları bu şekilde fiziksel özellikleri ile anlatman hoş değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt