Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.248
- 72.849
- 5.188
Bunlar gerçekten menajerlik şirketiyse acilen bu işi bıraksınlar. Bu kadar amatör olunmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene yapacağımız 3 transferin kalitesi kaderimizi belirleyecek;
6 numara
8 numara
Santrafor
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rodop 2 tane orta saha mutlaka alınacak.
Aha işte bunlarda muhabir hemde bizim takımın muhabiri. cak lar cek ler gına geldi bu kelimelerden. Lan bikere de bilmediğimiz bişi söyle. Benim 5 yaşındaki yeğenimde biliyor onu. Zaten taraftar sinirli dalga gecer gibi saçma sapan duyumlar tövbe yarabbi
Çünkü kulüp başkanları bu adamlar üzerinden gündem oluşturuyor, onlar iyi muhabir diye değil iyi uşak diye bu bilgileri alıyorlar.Yemin ederim şikecileri tek bir sebepten dolayı kıskanıyorum..
Oda muhabirlerinden dolayı. Yağız Sabuncuoğlu ve Sercan Hamzaoğlu gibi 2 genç, sağlam muhabirleri var.
Her gün haber yazıyorlar, ve yazdıkları haber 99% doğru.
Bizimlilere bak Allah aşkına. 162 KG Volkan Kılıç, ihtiyar Rodop, dişi çürük Emre Kaplan bir de işsiz Erhan Telli.
İsim belli olamaz çünkü son günlerde menajer önerilerine göre olacak bu transferler. Sonra da çıkıp 1 senedir bu isimler üzerinde çalışıyoruz diye sallayacaklarRodop 2 tane orta saha mutlaka alınacak.
Aha işte bunlarda muhabir hemde bizim takımın muhabiri. cak lar cek ler gına geldi bu kelimelerden. Lan bikere de bilmediğimiz bişi söyle. Benim 5 yaşındaki yeğenimde biliyor onu. Zaten taraftar sinirli dalga gecer gibi saçma sapan duyumlar tövbe yarabbi
Yemin ederim şikecileri tek bir sebepten dolayı kıskanıyorum..
Oda muhabirlerinden dolayı. Yağız Sabuncuoğlu ve Sercan Hamzaoğlu gibi 2 genç, sağlam muhabirleri var.
Her gün haber yazıyorlar, ve yazdıkları haber 99% doğru.
Bizimlilere bak Allah aşkına. 162 KG Volkan Kılıç, ihtiyar Rodop, dişi çürük Emre Kaplan bir de işsiz Erhan Telli.