Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su menajer bozuntusuna 3-5 kurus bir sey atin da hayriniza aglamayi biraksin artik resmen acidim la. Kücük cocugun emzigimi verin diye agladigi gibi bu da susmadi bir türlü.

+ olarak kazma da değil. bir estetiği var. ama alamayız büyük ihtimal pahalıdır

Adam Katar liginin içinde gezdirmiş.

Kazma falan değil 39 gol atmış + 8 asist yapmış.

Ben sadece bizim buraların ve CL'nin seviyesi için çok gol atamaz yada Katar istatistiğini yapamaz demek istedim.

Buraya gelse bir sakatlık falan çıkmazsa 15 rahat atar.

Çok bonservis isterler gibi ama bu arapların sağı solu belli olmuyor kiralık falan teklif yapsak adam bize uçarak gelmek ister.

Bu durumda Al Sadd bırakmak zorunda kalabilir.

renktaşlar dün cezayir milli takımını izlerken
bounedjah diye bir 9 numara var çok beğendim ya
adamı tutamıyorlar fena topçu
bize gelse çok iş yapar
Bende o adami izlerken umut bulutu gordum tek farki umuttan daha hizli kopek gibi kosuyor basiyor ama kacirdigi bir gol var koca kale varken calim atsa bos kale nereye vursa gol kalecinin icinden gecirmeye calisti sanki bitirici degil

D_hBjrIXUAAVxQq
15526473642267.jpg

Kötü görünüyor bence aldığı adamlar genel olarak flop etmeye yakın wonderkidler

napolide cok ortasaha var,merkez ortasaha bilhassa.onlar almaz.milanada seri gitmez.şampiyonlar liginde yoklar.roma da şampiyolar liginde yok, onlarda da ortasaha iyi oranda.

#Parma are trying to keep Gervinho with the offer of an improved salary, even if it’s still not as much as #Galatasaray are proposing Gervinho wage increase stalls Galatasaray | Football Italia #SerieA https://t.co/oFZ4aCBBZD

Parma’nın Gervinho için Galatasaray’dan bir teklif aldığı iddia ediliyor. Parma’da 1.3 M€ kazanan Gervinho’ya Galatasaray senelik 2.5 M€ önerdi. Yıldız oyuncu için Parma’nın bonservis beklentisi 15 M€ ancak oyuncuya kiralama teklifi yapıldı. (@Gazzetta_it - @footballitalia) https://t.co/flrchqajeW

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Simdi biz,sozlesmesi olan futbolcuya ki serbest kalma nedeli de 15milyon eur,durup dururken gidipnfazla para teklif ediyoruz oyle mi ?! Hemde paramiz yokken. Ve buna inanan var mi gercekten,enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt