- 18 Temmuz 2009
- 81.735
- 238.688
- 5.093
40 gol atmış ligderenktaşlar dün cezayir milli takımını izlerken
bounedjah diye bir 9 numara var çok beğendim ya
adamı tutamıyorlar fena topçu
bize gelse çok iş yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 gol atmış ligderenktaşlar dün cezayir milli takımını izlerken
bize gelse çok iş yapar
Trabzon alsin iste.O Cezayirli forvet acayip gerçekten.
Çok mücadeleci bir oyuncu. Her yere basıyor, ikili mücadeleden hiç kaçmıyor, bir bir temasta zor yıkılıyor.
Belki bizim ligde veya CL'de çok gol atamaz ama takım oyununa büyük katkı sağlar.
Bjk de al sat yok biliyorsun değil mi?Bjk bile transfer açıklayacak
+ olarak kazma da değil. bir estetiği var. ama alamayız büyük ihtimal pahalıdır
Para da yokBjk de al sat yok biliyorsun değil mi?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende o adami izlerken umut bulutu gordum tek farki umuttan daha hizli kopek gibi kosuyor basiyor ama kacirdigi bir gol var koca kale varken calim atsa bos kale nereye vursa gol kalecinin icinden gecirmeye calisti sanki bitirici degilrenktaşlar dün cezayir milli takımını izlerken
bize gelse çok iş yapar
1 maç milyonda bulurlar değil mi?Para da yok
Simdi biz,sozlesmesi olan futbolcuya ki serbest kalma nedeli de 15milyon eur,durup dururken gidipnfazla para teklif ediyoruz oyle mi ?! Hemde paramiz yokken. Ve buna inanan var mi gercekten,enteresan#Parma are trying to keep Gervinho with the offer of an improved salary, even if it’s still not as much as #Galatasaray are proposing Gervinho wage increase stalls Galatasaray | Football Italia #SerieA https://t.co/oFZ4aCBBZD
Parma’nın Gervinho için Galatasaray’dan bir teklif aldığı iddia ediliyor. Parma’da 1.3 M€ kazanan Gervinho’ya Galatasaray senelik 2.5 M€ önerdi. Yıldız oyuncu için Parma’nın bonservis beklentisi 15 M€ ancak oyuncuya kiralama teklifi yapıldı. (@Gazzetta_it - @footballitalia) https://t.co/flrchqajeW
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi