Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedemek halen transfer yok
51093

Mevcut yönetimimiz transfer komitesinin başına profesyonel olarak bu iş ile uğraşan adamlar getirmeden önce ben transferler hakkında konuşmak kafa patlatmak istemiyorum yönetimin falsosu say say bitmez Banega'dan Modeste'ye Alan'dan Pato'ya kadar çok transferi elimize yüzümüze bulaştırdık en basit Emre Mor transferinde bile menajerlik şirketi ile davalık olmayı başardık. Yahu takımının 24 mil.€ bonservis talep ettiği Seri'ye biz tutup 1.5 mil.€ kiralık teklif yapıyoruz ve sonuç bekliyoruz şaka gibi aynısını Aboubakar için de yaptık Porto bu adamı bonservisi ile satmak istiyor biz gidip kiralamak istedik yine elimize yüzümüze bulaştırdık, Banega için Sevilla 7-8 mil.€ bonservis istiyor diyorlar biz daha takıma en ufak bonservis girdisi yokken ne diye aylarca Banega ile uğraşıyoruz ki ? ne olmasını bekliyoruz Monchi haydi bu seferki benden olsun bonservis istemez alın götürün Banega'yı mı diyecek ?

Plansız/Programsızlık Teknik Ekipten oluştuğunu zannetmiyorum adamlar istediği oyuncuların adını vermiş hatta alternatiflerini bile belirtmiş ocak ayında Tetteh'den Pato'ya Alan'a kadar bir sürü alternatifli listemiz vardı hepsi yalan oldu

Dediğim gibi bizim önce transfer görüşmelerini yürütecek adamları transfer etmemiz gerekiyor sonra transferler hakkında kafa patlatabiliriz ...

mahmut kardeşim fransa macında viera gibi oynamıstı fbye gitmemeli bizede gelmemeli

---------fernandes
Topal---------------belhanda
Ortasahasina hazirlikli olun derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt