Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
değerinin altında
pazarlık yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değerinin altında
Bende bugün için demiştim ama yarın da bi bok olmaz. En az 2 hafta daha bekleyeceğiz.
Yesinler birbirlerini.Daha gitmedi. Sevilla daha yakın diye haberler var ama bilmiyorum.
Devlet yönetimi ile sirketlerin arasi iyi olmazsa, ülke ekonomisi kalkinamaz ve sorun var demektir. Zira iki parti arasinda ciddi fikir ayriliklari var.türkiyede burjuvazi her zaman devlete itaat eder hele de güçlüyse o arada iktidar
bizim eski toprak derin adamın adı neydi kapıda saatlerce beklemişti stad olaylarından sonra
erdoğan kediye çevirmişti
koçu da sabancısı da en büyük parayı hala devletten kazanıyorlar hatta devletten para kazanmayan büyük şirket yok gibi
Bende bugün için demiştim ama yarın da bi bok olmaz. En az 2 hafta daha bekleyeceğiz.
Fernando'yu karistirdim, oynadi saniyordum, yanilmisim. Keza kariyer olarak bakinca oynama ihtimali de vardiSenin beynine oksijen gitmiyor sanırım, bir baktır. Geçen de Fernando, Brezilya Milli takımı falan diyordun.
Bennacer ile imzalamak uzereler.
Milan artik Seri transferini bitirmeye odaklanir
Az ötede dur canım benimözel konusu varken, neden transfer nöbetine yaziyorsun
4 kisi saymissin yalniz (trio)15 temmuz için Atatürk havaalanında Cumhurbaşkanı miting yapacak.ucaktan indiginde karşılayanlar arasında tüp kafa,gumusdag ,Nihat Özdemir,Ali koç vardi.trioya bak
Nerede? Dusunmuyorum ama dusunebilirimbeyler yazlık almayı düşünen var mı
Yesinler birbirlerini.![]()
15 gün sonra flan anca Bi kap gelir. İnşallah gelir.15 temmuz tatili sebebiyle belkide kapalıdır renktas bugun. Bilmiyorum. Ama pek bitmis bir transfer var gibi degil durumlar
çeşmeNerede? Dusunmuyorum ama dusunebilirim![]()