Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu anlamıyorum kulüpte para var alicak olduğunu al elden kaçırma sonra satarsin hicbuesey bilmiyorsan

Emre mor balotelli bu adamlar bedava bitir iste orta sahayada sat diagneyi 12 13 e Marianoyu 3 e 15 kalır sat Belhanda yi ona 25 eder

8 banega kalır 17, 7 ye cuelar 6 ya Mensah al kalır 4 o parayı da yatır elekeye

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Cuelar
Mensah Banega
Feghouli Balotelli Babel

Taş gibi kadro olur işte

Cuellar, satmazsanız anam avradım olsun sakatlarım kendimi demiş.
Türkçe demiş ama vurgulu şekilde.

Takımda eksikler gün gibi ortada, insan biraz önceden hazırlıklı olur . Bi ona bi buna freni patlamış kamyon gibi gidiyoruz

51101

Yahu anlamıyorum kulüpte para var alicak olduğunu al elden kaçırma sonra satarsin hicbuesey bilmiyorsan

Emre mor balotelli bu adamlar bedava bitir iste orta sahayada sat diagneyi 12 13 e Marianoyu 3 e 15 kalır sat Belhanda yi ona 25 eder

8 banega kalır 17, 7 ye cuelar 6 ya Mensah al kalır 4 o parayı da yatır elekeye

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Cuelar
Mensah Banega
Feghouli Balotelli Babel

Taş gibi kadro olur işte

Oldu da Diagne elde kaldı diyelim. Düşük ihtimal ama yine de ihtimaldir. Sen ona bel bağlayıp transferleri yaparsan ondan sonra Marcao, Feghouli, hatta Belhanda gibi hocanın takımda tutmak istediği oyuncuları satmak zorunda kalırsın. Onları satsan yerini doldurmak dert. Satmazsan da UEFA kızgın demiri sokar neticene. Bence durumun vehametinin farkında değiliz tam olarak. Evet olabildiğince hızlı olmalıyız ama paniğe de kapılmamak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt