Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre transferi tam futbolcunun alacaklarından vazgeçip imzayı atması durumuna geldi.
fener alır diyecemde vedatinho kadar olmasada cocuk kendısı gelmek için diretiyor

Fatih Terim'in listesinin ilk sırasında Ever Banega bulunuyor. Galatasaray yönetimi, Banega'yla anlaşma sağladı ancak Sevilla, oyuncunun gelecek sezon planları arasında olduğunu söylüyor. Transfer zora girdi. (TRT Spor

..

Emre Mor'da benim göremediğim ne var acaba ciddi ciddi soruyorum cevap bekliyorum.

Dar alanda bileklerine hakim olması, biran hızlanabilmesi, bununla birlikte hala genç sayılabilecek yaşta olması. Solak olması, yerli olması. Bunlar yetenek olmasada, transferinin istenilmesi için önemli sebepler.

Bonservisi yok denecek kadar az olmasıda önemli. Bundan önce Ajax, Dortmund ve Celta net olarak yeteneğine inanmış kulüpler.

Senin görmemen önemli değil, hatta daha iyi olmuş.

Banega'dan caymazsak Feghouli'deki gibi işleyecek süreç. Lig başlarken 12-18 Ağustos haftasında falan gelir anca. O zamana kadar en az 3 kere tag açılır istifa diye. :D

D_io11ZXUAIZ7Zk.jpg

Seri gelirse veli yiğite iyi kapak olur

Eskiden sabahları bakkalın onunden geçerken, gazetelerin hepsini okurduk ne futbolcular geliyor diye, sonra arkadaşlar ile günaydın ve şamdan dergisi alırdı. ergenlik iyiydi ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt