Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onazinin falan seçildiği nijerya milli takımına seçilemeyen adam epey vasattır

Nemi bekliyorum kazma orta saha bekliyorum topu alsin sonra yanindakine versin 10 yil oncenin oyuncusu

Mesela Mehmet Topal harika olur olmazsa
Aytac Kara var begenmezsen Selcuk Sahin olur
bunlardan biri bizim takima seviye atlatir beklentim bunlar senin beklentini karsiladimi

Ne gerek ve seriye banegaya cuelara filan
Anlamakta zorluk cekiyon herhalde defansif orta saha diyorum. Seri banega defansif orta sahami ki onlari yaziyorsun. Cuellarla karsilastirsan sadece okey

Ajax kime sulaniyorsa ona sulanmaliyiz.

Mesela Alvarez. Meksikanin 21 yasindaki stoperi ama 15 milyona aliyorlarmis :)

Şikeciler bi kaleci daha alıcakmış Romen miş. Allah akıl fikir versin.
Beter ol Altay :asd:

Bu değişikler ya biz kaleci alamayalım diye dahiyane bir fikirle piyasadaki tüm kalecileri alıyor ya da Tff 6 kaleci kuralı getirecez diye bunlara bi espiri yaptıda bunlar ciddi sandılar.

Bu arada Rahmi bey bu adamı şirketlerden uzak tutarak resmen ailenin yarınlarını kurtarmış.

Bu depişikler ya biz kaleci alamayalım diye dahiyane bir fikirle piyasadaki tüm kalecileri alıyor ya da Tff 6 kaleci kuralı getirecez diye bunlara bi espiri yaptı bunlar ciddi sandılar. Yazık lan bunlara.

Bu arada Rahmi bey bu adamı şirketlerden uzak tutarak resmen ailenin yarınlarını kurtarmış.
Gecensenelerde de Demirörenin babası aynını yspmıştı, şirketlerden uzak dursun batırırsa bjk yi batırsın demişti diye duyumlar vardı. Bide bu adamı federasyon başkanı yaptılar.
Aynen böle devam etsinler miss ohh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt