Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene bir yerde eksik oluyoz anlamıyorum ki.

Kanat,
Stoper,
Bek,
Forvet

Sırada orta saha, seneye de kaleci olur. Bişey mi deniyoruz acaba bilmiyorum

Bir hayalim var şampiyonlar liginde çeyrek avrupada yari finali belkide final görebilecek yapmamız imkansız değil ama bu yönetimle olur mu çok zor

Muslera
Guga-Boss-Marcao-Nago
Seri-Cueller-Banega
Feghouli-Falcao-Babel

Napoli Seri ile ilgilenmiyor zaten....geriye Roma kaldı Zaniolo takasında Sissoko'yu alırlarsa Seri bizde

Esiti tek yönlü bir oyuncu. Oyunun hucüm planında yer almaz umarım bu tarz transferlerden uzak dururuz.

Soyadının hakkını veriyormuşsun rtaş
Tşk ederim kardeşim yıllarca sporla iç içe olduğum için ben bundan daha iriyim ama sadece fizik yetmez.Bu ayağına da hakim baksana..
Futbolcu olsaydım da aynı bu mevkide olurdum.
Fenerbahçe alt yapısında oynadım.Sonra Galatasaray’a götürdü rahmetli babam, hantal buldular yani topa basamıyordum.Beğenmediler.Kazma olduğumu düşündüler.Biraz çalışsam olabilirdi belki alt liglerde.Ama geçmiş gün artık..
Fakat bu oyuncu gelirse çok katkı sağlar bize, sert temaslı ama ayakları da iyi olan fizikli bi oyuncu ihtiyacımız var

ewt, Arda transferi gerçekleştiğine göre Mehmet Topalı kadromuzda göreceğimiz günler yakındır.

her şey sırayla

Emre Mor'un Galatasaray'a transferinde aradan çıkartılmaya çalışıldığı için kriz yaratan menajerlik şirketi sorunun çözüldüğünü açıkladı.
Cuma günü Milan ve Seri'nin temsilcileri görüştüler. Bu nedenle Galatasaray'ın teklifi birkaç gün bekletildi. Türkler satın alma opsiyonlu 1.5m € kiralama teklifi yaptılar. Milan 48saat içerisinde transferi bitiremezse, Seri Türkiye'ye uçacak." (@hsnyldrm1979) (@TuttoMercatoWeb)

Mehmet Topal
İsmail Köybaşı
Arda Turan
Deniz Türüç
Tolga Zengin
Roque Mesa

Geldi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt