- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Seri net 8 numaradır.Seri safkan 6 nodur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri net 8 numaradır.Seri safkan 6 nodur
ilgilenmiyorum seri bize gelecek
pek sayılmaz aslındaCuma hutbeleri de haftalık akp grup toplantısı gibi sürekli siyaset.
Hocam bu da 4 gün öncenin haberi
evet artık konusmayalım bu konudaMilan Krunic'i de aldı sayi...Seri-Milan haberleri patates artık
Milan a giden futbolcu gerizekalidir o yüzden gerek yok kardeş.3 gün öncenin haberi milan seriyi alırsa bize de kessiyi versinler bari diyeceğim de milan şampiyonlar liginde de yok
seri muhabbeti harbiden keko belli.bennacer-kessie-krunic olur ortasahaBennacer-Krunic-Bonaventura-Kessie-Biglia-Paqueta varken Seri bizi değil Milan'ı seçerse zaten seçsin
Ceballos'u almamışlar mıydı bide iptal mi oldu o?Bennacer-Krunic-Bonaventura-Kessie-Biglia-Paqueta varken Seri bizi değil Milan'ı seçerse zaten seçsin
TaligolCuellar - Seri yapabilirsek çok golcü bir 10 no lazım.. Hayalin sınırı yok![]()
ben de fotogol alıyordum shevchenko ronaldinho haberleri olurdu her gün okuyupmutlu olurdum daha doğrusu bu isimleri görmek için fotogol alıyordum![]()
![]()
yok olmadı o işCeballos'u almamışlar mıydı bide iptal mi oldu o?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi