Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nakamba yalan

Ffp sorunu olan,satmadan alamayan bir kulubun 10-12 milyon gibi bir bonservis ücreti karsiliginda 6 numara transfer edecegini hic zannetmiyorum

Nakamba’yi brugge’ya gitmeden once hollanda liginden almamiz gerekirdi,hatta hatirladigim kadariyla scout önerisi diye basinda adi gecmisti vittese de oynarken

Yalnız reis orta sahamızdaki futbolcuların ikisi Belhanda ve Esiti olacaksa 3. oyuncunun çok skor katkısı vermesi gerekiyor

Esiti herkesin söylediği gibi hiç skor üretmiyor
Belhanda seneye de en fazla 3-4 gol ve 8-9 asist yapar

Burada tabiri caiz ise Malinovski gibi çok ekstra skor üretebilen bir orta saha gerekiyor bize, kendisini ispat edememiş olması tartışılır ama Emre Akbaba sağlam olsaydı bu konuda bu sene çok işimize yarayabilirdi
Yukarıda da yazdım

Babel---- Belhanda ---Banega----Feghouli
----------------Esiti---------------------
Yani iki tane 8 bir tane 6 ile oynatabilir hoca yada 3 tane 8 ile bile oynatabilir

Aynen.

Belhanda derbi maçlarında çok agresif oluyor. Feghouli 10 numarada bazı maçlarda oynayabilir.

Ayrıca Diagne planımız tutmaz ve yüksek bedelle satamazsak Belhanda gözden çıkarılabilir diye düşünüyorum.

ayrıca belhanda ince işleri pek yapamıyor.. ya iyi bir 10 numara alacaz ya da feguyu orda oynatacaz.. şu emre işi olursa onu da sağ kanada atıp yeni bir hücum organizyasyonunu deneyebiliriz.

terim pek olumlu bakmıyor ama aslında bizde de 10 numara oynasa belki verimi daha da artabilir.
51125

Feg Milli takimda ne tam anlamiyla 10, ne de sag acik. Bizde 4-1-4-1 seklinde oynayip arkaya Esiti gibi bir capa koyarsak neden olmasin?

az önce arkadaşımızın dediği gibi Fegh olabilir aslında orada. sağda Babel de oynayabilir sola Hanry gelirse yada Emre, yada formda bi Jimy
Bence ilk plan için olmaz reis Feghouli'nin orta sahada oynaması ama maç içinde denenir uzun maratonda bu şekilde çıktığımız maçlar olabilir

İlk plan

Babel-Transfer-Belhanda-Feghouli
Esiti
Ama sık sık şu şekilde sahada olabiliriz

Babel-Belhanda-Feghouli-E.Mor
Esiti

Hiçbir fikrim yok da reis sözleşmesinin son senesi bu sene kadro dışında kaldığı maçlar oldu daha öncede adı birkaç kez bizimle anılmıştı üstelik Gent'de öyle astronomik rakamlar çekebilecek bir takım değil

Hani Şükrü Hanedar gerçekten Belçika'ya gitti mi gittiyse Esiti için mi o bile kesin değil bence ama gerçekten almak istiyorsak 3.5-4 mil.€ bonservis bedeli karşılığında bitmeyecek transfer değil
eğer öyleyse sıkı bir pazarlıkla 3 e alınır gibi. ne çöplere vermedikki o parayı

Nakamba yalan

Ffp sorunu olan,satmadan alamayan bir kulubun 10-12 milyon gibi bir bonservis ücreti karsiliginda 6 numara transfer edecegini hic zannetmiyorum

Nakamba’yi brugge’ya gitmeden once hollanda liginden almamiz gerekirdi,hatta hatirladigim kadariyla scout önerisi diye basinda adi gecmisti vittese de oynarken
Nakamba'nın 10-12 değeri yok ki. Kendi takımında sürekli 11 oynamayan adamı o fiyata almaz kimse zaten. Nakamba 6-7 milyona bitebilecek bir isim..

Yukarıda da yazdım

Babel---- Belhanda ---Banega----Feghouli
----------------Esiti---------------------
Yani iki tane 8 bir tane 6 ile oynatabilir hoca yada 3 tane 8 ile bile oynatabilir
Banega transferine artık inanmıyorum ben daha doğrusu ümitlenip sonrasında hayal kırıklığına uğramak istemiyorum da City benzeri bir model ile çift hücumcu orta saha ile oynayabiliriz Esiti buna olanak sağlar

Banega olur başkası olur bilemem de hücumda sorumluluk alan iyi bir sol iç orta saha bulabilirsek gerçekten sağlam bir orta saha izleriz ...

Bence ilk plan için olmaz reis Feghouli'nin orta sahada oynaması ama maç içinde denenir uzun maratonda bu şekilde çıktığımız maçlar olabilir

İlk plan

Babel-Transfer-Belhanda-Feghouli
Esiti

Ama sık sık şu şekilde sahada olabiliriz

Babel-Belhanda-Feghouli-E.Mor
Esiti
arkalarında da top yapmayı bilen beklerimiz var ve bir stoperimiz var. top ayagımızdayken pek kolay kaybetmeyiz bence. kaybedincede Esiti saldır olum :asd:

ayrıca belhanda ince işleri pek yapamıyor.. ya iyi bir 10 numara alacaz ya da feguyu orda oynatacaz.. şu emre işi olursa onu da sağ kanada atıp yeni bir hücum organizyasyonunu deneyebiliriz.

Belhanda çok top kaybı yapıyor ve takımı geriye koşturuyor. Ayrıca çok agresif.

Dediğin gibi Feghouli 10 numara için daha uygun. Emre ne zaman döner bilemiyorum.

Sağ açıkta Emre Mor olmazsa Jimmy Durmaz olabilir. Adem de sağ açık oynayabiliyor.

arkalarında da top yapmayı bilen beklerimiz var ve bir stoperimiz var. top ayagımızdayken pek kolay kaybetmeyiz bence. kaybedincede Esiti saldır olum :asd:
Gerçekten adam inanılmaz top kapıyor reis, dediğin gibi tek başına rakibi bozup da topu yeniden kazandırır takıma

İnan STSL standartlarında Esiti'yi atlatıp da Marcao-Luyindama ikilisini geçmek imkansız gibi haydi geçtin kalede Muslera var bu sene ligin ikinci yarısında (Sivas maçını saymıyorum) gerçekten kendi standartlarımıza göre az gol yedik buna birbiri ile daha uyum sağlamış stoper ikilimiz ve önlerine Esiti'yi eklediğimiz zaman yediğimiz gol sayısı geçen senelere göre çok daha aşağıya inecektir

peki mesela fernandes alınıp 10 numara yapılırsa feguda eski yerinde kalırsa bu orta saha işler mi uygun olarak?

Bende Belhanda yerine hakiki bir 10 numaradan yanayim ama Fernandesin son durumu nedir, onu degerlwndirmek lazim. Malum, yasi ilerledi. 7-8 yil onceki bjk de oynayan Fernandes gibi o,acagini'sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt