Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanatik gazetesinin haberine göre; Fernando'nun takımdan ayrılmasının ardından orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden olan Okay Yokuşlu için yapılan teklif reddedildi. 25 yaşındaki milli oyuncu için Celta Vigo'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan Cimbom'a olumsuz yanıt geldi. İspanyol ekibi Okay'ı takımda tutmak istediğini ancak 12 milyon euronun üzerinde bir teklif gelirse transfere izin vereceğini iletti.
Okay da iyi de popçu gibi ben iki zenci orta saha istiyorum marcao gibi haşin lyundama gibi aygır.

Bugün biraz hareketlendik sanki

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Şuan Batshuayi'yi istesek satın alma opsiyonuyla çoktan bitirmiştik , hemde marka isim.

Seten neden bu kadar sessiz? günlerdir yok ortada

1 ortasaha kesin kiralik olacak. 1 tanesine para verecegiz. Eger mariano giderse samatta isi olur

fernando
mariano
nagatomo
bu arkadaşlar hem yaşları gereği hemde sözleşmelerinde ki son sene olmasından dolayı makul bedellerle yerlerine yenileri gelecek şekilde satılmalı idi zaten.
fernando gitti.
mariano da kesin gider gibi geliyor.
japon arkadaşı bilemiyorum :)

ne samattası kardesim gidin bi kahve filan için,bu adamlar mensahı alamıyor mensah samattayı alacakmıs

ayrıca bizim transfer delegelerimiz yokki apoyla şükrü var sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt