Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry transferine soruşturma aciyomus araplar ? Sosyal medyada böyle bi konu dönüyor dogruluk payi varmidir acaba ?

Ayrica Samatta önceki sezon 4 gol atmış diyen renktaslar dogdu 4 gol atmış. Ama maçların çoğunda M.sow gibi hocasi onu sol tarafa çekmiş. Ayrica uzun bir sakatlik gecirmis mac kaçırmış. Sakatliktan sonra o sezon gol atamamis. Patlamayi bu sene merkeze alininca yapmış

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sallamaya gerek yok tüm verilere biz de bakabiliyoruz kaç maç santrfor kaç maç sol kanat say bakalım tek tek bir de maçların çoğu diyorsun..

Gurpegi dediginiz adam bugüne kadar birsey bildimi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Samattanın bizim lige gelmesi zor görünüyor.Çalışma izni olayından avantaj yakalabiliriz bence zor transfer inş.olur.Okan ve ertuğrul transferleri çok mantıklı hamleler belki bursa küme düştü ama bursa ligin en az gol yiyen takımlarından biriydi.

diagne satılır.dert etmeyin.mariano,belhanda vs de öyle.ben hocanın yerinde olsam süleyman luşu hemen hazırlarım solbeke,sağbek berk akdemiri de belki.ya da bütün ülkenin hayran kalacagı yusuf erdem gümüşü hazırlarım sagbeke

27 değilse 26.5 işte ne farkı var.. ben hala aynı fikirdeyim bu adama 10 milyon ve üstünü vermek deliliktir bizim gibi kulüpler için.. Premier lig kulübü olsak hadi verelim derdim tek atımlık kuşunumuz var ne idüğü belirsiz bir forvete harcayamayız

Neyi alacan? Muriqi mi 4’e?

Amacın ne anlamıyorum?

CL’de başarı istersen bu işin kuralı böyle yeğenim. Öyle 3-4 milyonluk forvetlerle rezil olursun. Ya da Okaka Çuka’yı alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt