Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyi alacan? Muriqi mi 4’e?

Amacın ne anlamıyorum?

CL’de başarı istersen bu işin kuralı böyle yeğenim. Öyle 3-4 milyonluk forvetlerle rezil olursun. Ya da Okaka Çuka’yı alırsın.

yaw ne amacım olacak transferi ben mi yapıyorum albayrak benim yorumuma göre mi adam alacak..Benim fikrim bu kardeşim beğenirsen ekime..

Samatyanın oyun içinde devamlılığı yok Diagne bile ondan daha iyi bizim ancak 2. Forvetimiz olur. 3 milyondan fazlası haram kısaca çöp

Duyumculara kızmaya hakkımız yokki şimdi banega ile ugraştığımız doğru transfer bitmek üzere herif veriyor coşkuyu
Banega geliyor diyor klüp bile bilemezki sevilla hocasının kalsın diyip monchi kelinin inat edeceğini

Transfer zor iş duyum doğru ise benim için sorun yok sonucu olur olmaz banega ile ilgilenmiş alamamışsak beceriksizlik
yönetimindir.Samatha haberi çıktı Gerçekten şükrü gidip teklif yapmış ise medya işini yapmıştır.Alıp gelememişsse şükrü
işini yapamamıştır Bu kadar net

Fatih hocam manevi oğlu için satılamaz demeseydi muhtemelen kabile sefinden önce satardık elimizde sıcak para olurdu hemde disiplinsiz faslidan kurtulmuş olurduk

:asd:
51146

Beyler sizin bu attığınız fotoğraflara tıkladığımda açılmıyor hata bir sorunla karşılaştık diyor çözümü nedir

Vay arkadaş yav nereye düştük böyle ?

Samatta'yı Emenike'ye benzeteni mi istersin Diagne ile kıyaslayanı mı istersin ya rüya görüyorum ya da GSCimbom ahalisi Samatta'ya bok atıyor

Hoş GSCimbom ailesi bu kadar salladığına göre Samatta'nın transfer olması halinde başarısız olma ihtimali ortadan kalktı

Sanırım Samatta'yı beğenmeyen renktaşlarımız yeni sezonda forvetimizin Harry Kane veya Luis Suárez olacağını düşünüyor aklıma başka türlü mantıklı bir açıklaması gelmiyor çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt