Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasası oluşmuş adam Samatta. 10m altına kapatmak zor. Oyuncu gelmeyi çok isterse, bir ihtimal kiralık + zorunlu opsiyonla olur. Aksi mümkün gözükmüyor. Direkt bonservisini alacak hareket alanımız yok maalesef. Diagne satılsa bile daha en az iki orta saha alınacak.

Satabilecegimiz adamlar alsinlar ne okakasi ya

Yildiz transferinide bosda ki oyunculardan yapsinlar

Misal onye olmuyorsa gidin brahimiyi alin

Amaaaaaa bu yonetim :))))

onyekuru olmazsa samuel kalu kiralanır.aynı menajerlik şirketindenler

Satabilecegimiz adamlar alsinlar ne okakasi ya

Yildiz transferinide bosda ki oyunculardan yapsinlar

Misal onye olmuyorsa gidin brahimiyi alin

Amaaaaaa bu yonetim :))))
Gerçekten Brahimi'nin hala bir takım bulamamış olmasına şaşırıyorum, zaten Türkiye pazarına düşeceğini düşünmüyordum da artık nasıl bir sözleşme talep ediyorsa EPL takımları bile vazgeçti transferinden

Biz 3 orta saha 1 forvet nasil alcaz.cok merak ediyorum daha luyindamadan bile eksikteyiz 4 5 felan ki luyindama bile aciklanmadi..feguli belhanda diagne den biri satilmadan kimi neyle alcaz acaba..daigne denen saban satilsada artik hareketlense buralar

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acaba nasil alacagiz. Opsiyonlu kiralik degilse sadece Cagne satilmaz.
10 milyon Samatta'ya versek, 2 milyon Onyekuru, 6 milyon Banega, DOS icin de kiralik olmazsa yine en az 8 milyon lazim. Luyi ile beraber en az 30 milyon lazim.

Bence Belhanda da gitmek isteyebilir. Bizimle sozlesmesi bitince 32 yasinda filan olacak. 32 yasindan sonra da kimse ona buyuk sozlesme vermez. Simdi gitse 4 yillik en az 20 milyon kazanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt