- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Samatta gelse güzel olur, forvet görürüz bir sezon aradan sonra ama ben bu işin de olurunu görmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem samata hem esiti hadi hayırlısı. Ama esiti gelirse Banega şart.
babanızın oğlumu neye dayanarak söylüyorsunuz?
beyler bu fotoğrafları açamıyorum kimsennin fotoğrafını üstüne tıkladığımda hata bir sorunla karşılaştık yetkiniz yok diyor
beyler bu fotoğrafları açamıyorum kimsennin fotoğrafını üstüne tıkladığımda hata bir sorunla karşılaştık yetkiniz yok diyor
Eski yönetici Cem Kınay: "Fatih hoca forvete çok önemli birisini alacak. Öyle bir transfer yapılacak ki, yeni sezona stat komple dolu başlayacak. Kombine almayanlar, bu transferden sonra kombine alacak. Fatih hoca Avrupa'da başarıyı çok fazla kafaya takmış durumda." (Radyospor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eski yönetici Cem Kınay: "Fatih hoca forvete çok önemli birisini alacak. Öyle bir transfer yapılacak ki, yeni sezona stat komple dolu başlayacak. Kombine almayanlar, bu transferden sonra kombine alacak. Fatih hoca Avrupa'da başarıyı çok fazla kafaya takmış durumda." (Radyospor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gurpegi yanılırsam birakin duyumu entry girmem demis
Bunlarla nasıl baş edelim ya paralara bak