Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
olağan üstü maaş verelim kısıt yok ?
Dikkatli olmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olağan üstü maaş verelim kısıt yok ?
Taha sen niye Esiti'ye bu kadar taktın.Veli Yiğit tahminde bulundu sadece.Zaten hoca skorer önlibero istiyormuş

Esiti denen adamla ilgili bir tek cümle haber veya sallama bile olsa duyum yokken neden bu kadar konuşuldu ve kadrolara yazılıyor anlamıyorum. Sadece veli denen üç kağıtçının Hanedar Belçikaya gitmiş olabilir lafıyla bu kazmanın ismini burada gündeme getirip sayfalarca muhabbetini yapmak çok anlamsız ve saçma
Dediğin gibi, veli yiğit şükrü belçikaya gittiğinden uydurmuş olabilir.Esiti denen adamla ilgili bir tek cümle haber veya sallama bile olsa duyum yokken neden bu kadar konuşuldu ve kadrolara yazılıyor anlamıyorum. Sadece veli denen üç kağıtçının Hanedar Belçikaya gitmiş olabilir lafıyla bu kazmanın ismini burada gündeme getirip sayfalarca muhabbetini yapmak çok anlamsız ve saçma
Kirmiziiiiiiiiii :sseriiiiiiiiiiiii
Eee Donk yetiyor zaten ne gerek var birtane daha Donk'a.Adamın toplu oyuna ve skora katkısı yok.Yazılanlar ve görüntüleri bu yönde.Beğenmediğimiz Fernando bile skora katkı yapıyordu kilit açıyordu.Bkz: Galatasaray-Kayserispor,Galatasaray Beşiktaş.Ben hocanın hiç isteyeceğini zannetmiyorum.İsteseydi zaten Davilla kampa getirmişti bileO fiziğe göre o teknik muazzam bence. Fizik üstünlüğü denen birşey var ayrıca , önliberonda böyle kalıplı adamlar olunca varlığı bile maç kazandırıyor bkz: Donk
hayır niye kızarsın kiSeri ya da ayarında biri alınırsa bu forumun yüzde 80 ı kendisini nasıl hissedecek acaba? Mesala az yüzleri kızaracak mı?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seri ya da ayarında biri alınırsa bu forumun yüzde 80 ı kendisini nasıl hissedecek acaba? Mesala az yüzleri kızaracak mı?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kirmizi verin
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum