Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taha sen niye Esiti'ye bu kadar taktın :).Veli Yiğit tahminde bulundu sadece.Zaten hoca skorer önlibero istiyormuş

O fiziğe göre o teknik muazzam bence. Fizik üstünlüğü denen birşey var ayrıca , önliberonda böyle kalıplı adamlar olunca varlığı bile maç kazandırıyor bkz: Donk

Esiti denen adamla ilgili bir tek cümle haber veya sallama bile olsa duyum yokken neden bu kadar konuşuldu ve kadrolara yazılıyor anlamıyorum. Sadece veli denen üç kağıtçının Hanedar Belçikaya gitmiş olabilir lafıyla bu kazmanın ismini burada gündeme getirip sayfalarca muhabbetini yapmak çok anlamsız ve saçma

Esiti denen adamla ilgili bir tek cümle haber veya sallama bile olsa duyum yokken neden bu kadar konuşuldu ve kadrolara yazılıyor anlamıyorum. Sadece veli denen üç kağıtçının Hanedar Belçikaya gitmiş olabilir lafıyla bu kazmanın ismini burada gündeme getirip sayfalarca muhabbetini yapmak çok anlamsız ve saçma

Ben de anlamıyorum ki

Doğru düzgün yazan yok millet 31 çekiyor

Dediğin gibi, veli yiğit şükrü belçikaya gittiğinden uydurmuş olabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O fiziğe göre o teknik muazzam bence. Fizik üstünlüğü denen birşey var ayrıca , önliberonda böyle kalıplı adamlar olunca varlığı bile maç kazandırıyor bkz: Donk
Eee Donk yetiyor zaten ne gerek var birtane daha Donk'a.Adamın toplu oyuna ve skora katkısı yok.Yazılanlar ve görüntüleri bu yönde.Beğenmediğimiz Fernando bile skora katkı yapıyordu kilit açıyordu.Bkz: Galatasaray-Kayserispor,Galatasaray Beşiktaş.Ben hocanın hiç isteyeceğini zannetmiyorum.İsteseydi zaten Davilla kampa getirmişti bile

Videolara gore esiti daha iyi gibi seri’den, oturup 90 dakika macını izlemedim ikisinin de. Seri abarttıgınız kadar var mı

Okan
şener ertuğrul ahmet emre
donk selçuk
mor arda jimmy
adem

Muslera
mariano boss marcao linnes
cuellar
seri banega
feghouli balotelli babel

Ben kusucam beni alın burdan.

Adam fildisili ingilterede oynuyor transferi neden italyanlar bildiriyor onu anlamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt