- 2 Temmuz 2011
- 137.419
- 58.505
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok anladim ,sorun yok,katılıyorumBen sadece seri demedim ayarında da dedim yani iyi isimler içinde geçerli sürekli yangın yapan tayfaya söyledim.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet. Ndiaye yerine düşünülen birisi.Alabileceğimizden değil de bu Seri ön libero değil bildiğim kadarıyla, bunu alsak bile bi de ön libero lazım değil mi, yanılıyomuyum?
Büyük ihtimalle yalan ama:
Temmuzun ortasında ceket mi giymiş yalan haberdirOha ! gerçek mi bu ?
Dutyfree gibi sanki ama ne zaman belli degilYalandır. Türkiyeye transfer için gelen adam daha ilk günden kendi başında avm gezemez
Sık dokunup... Ne eleniyordu o? - Süleyman Rodop
Ona bakarsan Ekim-Kasım ayında bu arkadaşlar da t-shirt ve gömlek ile gezmiyorlardır reisTemmuzun ortasında ceket mi giymiş yalan haberdir
Beşiktaş ile UEFA maçı yaptıkları zaman çekilmiştir kesin
Ona bakarsan Ekim-Kasım ayında bu arkadaşlar da t-shirt ve gömlek ile gezmiyorlardır reis
Onlar çalışan değil mi kapalı ortam olduğu için kısa kollu giyinmişlerdir belkiOna bakarsan Ekim-Kasım ayında bu arkadaşlar da t-shirt ve gömlek ile gezmiyorlardır reis
Onlar çalışan değil mi kapalı ortam olduğu için kısa kollu giyinmişlerdir belki
Bizim samattayı alabilme ihtimalimizde zaten mantık hatası var reyzÇift taraflı önerme. Fotoğrafta mantık hatası var.![]()