Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Emre'yi Deniz için bekletiyoruz.Fiyatı arttırıp çekilecez..

Sparta Rotterdam Menajeri Henk van Stee: "Halil Dervişoğlu için Galatasaray ile görüştük ama sadece ciddi bir teklif olduğunda bunu değerlendireceğiz. Türk kulüplerinden bıktım. Önce ilgilendiklerini söyleyip teklif istediğimizde hiçbir şey yapmıyorlar"

Artik Ozgur gelip buraya yazinca malum 'onursal uye' arkadasimiz satasmayi bırakır diye umit ediyorum.
Sen ne diyon ya?

Banega'yı gündem değiştirmek için yalanladım deyip sonrasında Banega gelmeyecek demiştim diyen adamı mı övüyorsun hala?

Seri haberi ilk Fransa medyasında 5 Haziranda çıktı ve Ali Naci yazalı da bayağı oldu.

Sparta Rotterdam Menajeri Henk van Stee: "Halil Dervişoğlu için Galatasaray ile görüştük ama sadece ciddi bir teklif olduğunda bunu değerlendireceğiz. Türk kulüplerinden bıktım. Önce ilgilendiklerini söyleyip teklif istediğimizde hiçbir şey yapmıyorlar"
Bu normal bi Türk’ten bıkmış, kayserili biriyle görüşse demek ki intihar eder

Sen ne diyon ya?

Banega'yı gündem değiştirmek için yalanladım deyip sonrasında Banega gelmeyecek demiştim diyen adamı mı övüyorsun hala?

Seri haberi ilk Fransa medyasında 5 Haziranda çıktı ve Ali Naci yazalı da bayağı oldu.

Hayir, detaylari bilmiyorum renktas. Lakin koca forumda ozel Özgüre laf atmak icin giriyor izlenimi vermisti kendisi. Boyle kisiler sonra foruma küsüyor vs. Levent abiyede aynisi yapildi. Kendi acimdan gerek gormedigim icin bu yazimi paylastim

deniz türüc anadolu kulüpleri icin iyi topcudur
-duran toplari iyi kullanir
-ayagi temizdir
-sut ceker

ama büyük takimlar icin
-ofansif orta saha icin yetersiz kalir
-sag kanatta temposu yetmez
-cok top ezer
-savunma katkisi azdir

Evet şimdi sahne gamlı baykuşların artı özü kuş kendileri pu.t olanların.Bu cinsin genel yorumları şu şekilde olacaktır.'seri gelmez ,aspor dediyse olmaz seri iyi değil seri yetmez fernando 3 çarpı seri falan'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt