Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu antu’dakilerin konuştukları, takip ettikleri sporun futbol olduğuna emin miyiz? Eğer öyleyse Fenerbahçe’nin bu kafayla düzelme ihtimali yok. Adamlar hala bizim kadroyu, yaptığımız transferleri küçümseyip, küme düşmekten son anda kurtulan takımlarının bir kaç kıytırık transferle şampiyonluk favorisi olacağını zannediyorlar. Ali Koç daha çok oynar bunların hayalleriyle.

Neymar, Psg yönetimine ayrılmak istediğini bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Abdürrahim Albayrak PSG yönetimine fiyat sordu. Aldığı fiyat karşısında fenalık geçiren 2.başkanın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yalan haber çünkü Apo başkan Neymar'ı almak isterse önce sinsice Cavani'nin fiyatını sorar, ordan Mbappe'ye geçer ve sonra onların Neymar'ı teklif etmesini bekler.

deniz türüc anadolu kulüpleri icin iyi topcudur
-duran toplari iyi kullanir
-ayagi temizdir
-sut ceker

ama büyük takimlar icin
-ofansif orta saha icin yetersiz kalir
-sag kanatta temposu yetmez
-cok top ezer
-savunma katkisi azdir
Aslında iyi bi yedek olurda Jimmy ve Emre varken alırsak gereksiz olur..

Önce Diagne KAP'ı gelmesi lazım değil mi? Seri, E.Mor, Luyindama ancak öyle açıklanabilir eğer anlaşıldıysa. Cuma'ya kadar Seri açıklanacaksa da Diagne satılmıştır. :unsure: Perşembe gününe kadar Diagne KAP'ı gelmezse Seri de Mor da Luyindama da kalır haftaya. :red:

Forvet transferinden bağımsız sadece seri banega ligdeki bütün takımların direncini psikolojisini bozar

Önce Diagne KAP'ı gelmesi lazım değil mi? Seri, E.Mor, Luyindama ancak öyle açıklanabilir eğer anlaşıldıysa. Cuma'ya kadar Seri açıklanacaksa da Diagne satılmıştır. :unsure: Perşembe gününe kadar Diagne KAP'ı gelmezse Seri de Mor da Luyindama da kalır haftaya. :red:
ne alakası var

İlk olumsuz haber geldiğine göre birazdan "sarı üyeler" basar burayı...

Ben kaçtım hadi eyvallah.

Bu seri işi banega olayına döner şimdiden heveslenmeyin yoksa iyice geriliyorsunuz. Başkan çıkıp emre moru açıkladı onu bile alamadık daha o yüzden kendi kendinizi gaza getirmeyin.

Kap dışında başkana bile inanmam ben artık.

inşallah olur ama hevesim kırıldı resmen
adamların amacı bu zaten renktaşım bekleyip görecez.Ama en başından beri diyorum.Bizler farkındayken orta sahanın ve forvetin yetersiz olduğunu İmparator da kesin farkındadır.Gereken hamleler elbet yapılacak ve Seri gereken hamlelerden biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt