Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi herhangi bir taraftan açıklama olmadıkça gramm inanmayın herhangi bir transfer haberine.

Seri.... samata.... cuellar..... Hepsi uydurma olabilir basın tarafından.

Bizimkilerin iletişim seviyesi de rezalet ötesi. Yalanla arkadaş resmi Twitter adress yoluyla ki bukadar taraftar boşuna umut beslemesin. Varsa bir asılı birşey yazma.
30 milyon taraftar var deniliyor ama iletişim departmanı 30 kişiye vermeyeceğin vasat seviyesinde.
Resmi açıklamaya da güvenemiyoruz artık. Başkanın emre mor açıklaması üzerinden kaç gün geçti hala tık yok.

Kac senedir derbilerde hizli kanatlarimiz is yapiyor bu senede Onye gelmeyecegine gore Emro Mor ile bu aciği kapatmaliyiz Feg ve Babel digerlerine gore cok agir kaliyor Emre Morda gelirse iyi olur

Son düzenleme:
Ben yönetimin Seri gibi isimleri bitirebileceğini düşünmüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cuellar = mariano + 10 milyon dolar

Seri = 2.5 milyon euro kiralık

Banega = 6,5 Milyon euro

Samatta = 12 Milyon euro

Emre Mor = 800k euro kiralık

Luyindama = 5 milyon euro

Ozornwafor = 350k euro

vs

Fernando= 4.5 milyon euro

...handa = 9 milyon euro

Çatne = 11 milyon euro

?????

bu hesap denkleşmez

@timblnt: "Milan'ın Seri'yle anlaşamamasının nedeni, hiçbir transfere artık yıllık 2.5 milyon €'dan fazla vermeme kararı almaları. Seri, G.Saray'dan 3 milyon €'dan az almaz. G.Saray transferde sona yaklaştı gibi gözüküyor. İyi bir fırsat transferi olur"

[BeIN Sports]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Brumadan para geldi 300 bin euro oda Ozornwafora gitti

Heh. Yanlış bilmiyorum değil mi? Herkes itiraz edince yanlış mı biliyorum diye şüpheye düştüm. Alamıyoruz değil mi ekside olduğumuz için kiralık bedelli ya da bonservisli hiç kimseyi? :unsure:

Kiralık 1.5 bedeli de FFP'ye girmiyor mu şu an? Fernando'yu unutmuşum ben. Ozornwafor'u nasıl aldık o da muamma hakikaten. E madem ne diye Diagne'nin satışını bekliyoruz ki?
Seri'yi de 1.5 milyon euro kiralama bedeli ile alırsak 2.250.000€ ekside oluruz. Yani sunu çogunuz yanlis biliyor, once satcam sonra alacan diye uyduruk birsey yok. Once alip sonrada satarsin ama yeterki sat birini. Tabiki yonetim Diagne den gelen parayi dusunuyor isi garantiye almak icin.

Ustad bu seriye niye herkes bu kadar seviniyor
Bu kadar iyi topçu mu bu
Potansiyel olarak öyle de sevinenlerin genelinin izlediğini sanmıyorum.

Fulham 30 verdi aldı, Barca istedi vs. gibi durumlardan dolayı iyi olduğu düşünülüyor.

Çok iyi bir transfer olur bizim için ama EPL sezonundaki düşüşünün sebeplerini de iyi analiz etmek lazım.

Seri'yi de 1.5 milyon euro kiralama bedeli ile alırsak 2.250.000€ ekside oluruz. Yani sunu çogunuz yanlis biliyor, once satcam sonra alacan diye uyduruk birsey yok. Once alip sonrada satarsin ama yeterki sat birini. Tabiki yonetim Diagne den gelen parayi dusunuyor isi garantiye almak icin.

Alper hocam devre arasında satış bekledik o kadar. Aynı garantiye alma sebebi yüzünden mi beklendi? Alabiliyorduk istesek satmadan da öyle mi? Bi yanlışlık var gibi ama.

Ozornwafor'u listeye dahil etmeyeceğimiz için verilen bonservis sayılmıyo.Aslında Böyle 3-4 futbolcu alıp kiralasak diyecem de ilk 11 için transferlere öncelik vermeliyiz..

Kiralık 1.5 bedeli de FFP'ye girmiyor mu şu an? Fernando'yu unutmuşum ben. Ozornwafor'u nasıl aldık o da muamma hakikaten. E madem ne diye Diagne'nin satışını bekliyoruz ki?
Çünkü eksiye düşersen transfer pazarlığında elin zayıf olur.

Senin mantığına göre geçen yıl Emre Akbaba'yı da almadık biz, o da eksiye düşürmüştü hatta Nagatomo bile eksiye düşürmüştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt