Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuellar = mariano + 10 milyon dolar

Seri = 2.5 milyon euro kiralık

Banega = 6,5 Milyon euro

Samatta = 12 Milyon euro

Emre Mor = 800k euro kiralık

Luyindama = 5 milyon euro

Ozornwafor = 350k euro

vs

Fernando= 4.5 milyon euro

...handa = 9 milyon euro

Çatne = 11 milyon euro

?????

bu hesap denkleşmez

quellar'ı almayak,yunus'u satak tamam işte.

Kiralık 1.5 bedeli de FFP'ye girmiyor mu şu an? Fernando'yu unutmuşum ben. Ozornwafor'u nasıl aldık o da muamma hakikaten. E madem ne diye Diagne'nin satışını bekliyoruz ki?
Beklemiyoruz... istersen -20 milyon ol mayısa kadar. Ama satma zorunluluğun varsa pazarlık şansında yoktur. Ozonwafor 300 bin olduğu için çerez parası bir etkisi olmaz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper hocam devre arasında satış bekledik o kadar. Aynı garantiye alma sebebi yüzünden mi beklendi? Alabiliyorduk istesek satmadan da öyle mi? Bi yanlışlık var gibi ama.
Once elbet bir oyuncuyu transfer edebilirsin ama kim dedi tam hatirlamiyorum; aldigin oyuncu yuzunden FFP bilancosunda ekside olursan o oyuncuyu kayit edemiyorsun UEFA listesine, yani lisans cikartamiyorsun + ya gecmedigin surece. Yani transferin kendisinde bir engel yok, Milan da gecen sezon once alip sonra satmayi denedi ama beceremedi mesela.

FFP konusunda forumda bir konu olmali detayli bilgilerle dolu. Bir bulursam uplarim.

bu rb leipzig bize hazırlık maçı için para verecekti

şimdi mi verecekler onu , ffpye falan sayılır mı şimdiyse

Once elbet bir oyuncuyu transfer edebilirsin ama kim dedi tam hatirlamiyorum; aldigin oyuncu yuzunden FFP bilancosunda ekside olursan o oyuncuyu kayit edemiyorsun UEFA listesine, yani lisans cikartamiyorsun + ya gecmedigin surece. Yani transferin kendisinde bir engel yok, Milan da gecen sezon once alip sonra satmayi denedi ama beceremedi mesela.

Anladım. Teşekkür ettim.

emre mordan sonra,berkay özcan ve şu eskişehirdeki cocugun alınması lazım

Aspor: fenerbahçe'den diego costa atağı
aykut ince de diyor ki fenerbahçenin ortasahadaki beyni olacak oyuncu sjsjsjjsjsjsjsjs

Alper hocam devre arasında satış bekledik o kadar. Aynı garantiye alma sebebi yüzünden mi beklendi? Alabiliyorduk istesek satmadan da öyle mi? Bi yanlışlık var gibi ama.
renktaş Diagne gidecek diye bakıyor herkes ama garantiye almak lazım işte şu an aldın 2 topçu -10 milyon euroya geldin Diagne bi sakatlık yaşadı mesela 6 ay yok ne yapacaksın? önce satmak lazım riske girmeye gerek yok

emre mordan sonra halil dervişoglu gelecek sanırım.iyi transfer olur.berkayı ve şu eskişehirdeki cocukta alındı mı tmamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt