Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16414.jpg
Sen aç la bütün nöbetleri, nur yüzlü bir profil foton var.

egemen-giray ve selcuk-colmanla senol hocanin trabzona oynattigi futbolu oynatabilir hoca. marcao-luyindama seri-x seklinde. o x kesinlikle en kötü ihtimalle zorunlu satin alma opsiyonuyla alinacak biri olmali. her sene sifirdan orta saha olmaz. bi tanesi bonservisiyle alinmali. alinacak orta saha oyuncusu kesinlikle kazma olmamali ama fizik olarak da fena olmamali yani.

Uzun süreli bir üye değilim ama bu forumda kısa sürede bu denli bir mesaj yazma durumu olmayalı baya olmuştu. 3 4 saat girmedik son sayfaya kadar gelmek 1 saatimi aldı
İnşallah iyi bir kadro kurarız. Bu taraftar gerçekten her şeyin en iyisini hak ediyor

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ersinin ağzındaki bakla Falcao imiş
Az önce bilerek bilmeden açık ettiler

Seri icin yillik 3 milyon euro demis BeinSports.

Eğer Seri gerçekten geliyorsa çok iyi bir defansif orta sahaya ihtiyacımız var öyle Banega veya Mensah transferlerini bir kenara bırakalım Esiti&Nakamba gibi orta sahaya çok sertlik getirecek çok top çalacak mücadele gücü yüksek bir adam lazım
Banega ile mensah yumuşak kalır demi
Bu esitiyi pek beğenmediler ama ben çok beğendim hızı da iyiyse bu olabilir

Hasan Şaş Ukrayna ya gitmiş Gentte oynayan Ukrayna lı adamla ne alakası var bu durumun boş yapmayın

Daha önce Şükrü'nün de gittiğini söylediler. Şükrü kulübü bitirmek için Belçika'ya gitti Şaş'ta adamla ilgili ufak tefek işleri halledip adamla direk gelecek bence.

Scout önerisi olmayan piyasası olan , kaliteli ve bitmemiş bir isimle görüşmeye Hasan Şaş'ı göndermezler , ya oyuncu izler ki şuan maç yok sanırım , ya da alır gelir.

haydaaaaa seride maalesef kronik bir hastalık söz konusuymuş maalesef arklar

Senin duyduklarınla örtüşüyor mu son gelişmeler?
Serinin zor bir transfer olduğunu talibinin çok fazla olduğunu gelmesinin küçük bir ihtimal olduğu haberini aldım ben en son ama her yok denenecekmiş benim pek inanasım gelmiyor geleceğine ama gelirse ihya oluruz bu adam müthiş bir adam bir pasör ve bir defansif yönü kuvvetli adam alırsak okan-emre-suat ı unuturuz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt