Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 dişi eksik bonservisinden 1m düşsünler.
[/QUOTE
Bende 32 tane var Samatta reise feda olsun istediğini alıp götürsün![]()
Deniz Türüç transferinde yine bir Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti var.. Kayseri futbolcunun tercihine saygı duyacak.. Hikmet Hoca ile 3 gün önce konuştuğumda “Deniz Galatasaray’ı istiyor” demişti.. İmzayı beklemek lazım.. Vedat da istiyordu !
Samatta için Genk’e giden Şükrü Hanedar, oradan Rotterdam’a geçti ve Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdam ile görüştü.
Sparta Rotterdam, Halil’in 1 yıl kiralık kendilerinde oynaması şartıyla 1.650.000 Avro bonservis istedi.
Galatasaray, Cuma’ya kadar kararını bildirecek.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Esiti'nin kalas olduğunu düşünürdüm ancak videoda topla ilişkisi gayet iyi aynı zamanda rakiplerle girdiği ilişkide muazzam...
Hiç terse uzun topu yok. Müdahaleleri Melo'yu andırdı bana. Melo'dan çok daha dirençli ve güçlü duruyor tabi bu videoda gözüktüğü kadarıyla. Olur inşallah. Hazır gaza geldik. 
Aponun transfer taktiği daha iyi sankiKurbanlık almıyoruz üstad
Osuruğundan takip ediyorlarmışÇip mi taktılar bu şükrüye haberi olmadan
sneijder geldiğinde 32 milyondu
Pardon reis ben Seri diye hatırlıyordum neyse Seri de üstlenir aynı görevi
Deniz Türüç transferinde yine bir Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti var.. Kayseri futbolcunun tercihine saygı duyacak.. Hikmet Hoca ile 3 gün önce konuştuğumda “Deniz Galatasaray’ı istiyor” demişti.. İmzayı beklemek lazım.. Vedat da istiyordu !
Samatta için Genk’e giden Şükrü Hanedar, oradan Rotterdam’a geçti ve Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdam ile görüştü.
Sparta Rotterdam, Halil’in 1 yıl kiralık kendilerinde oynaması şartıyla 1.650.000 Avro bonservis istedi.
Galatasaray, Cuma’ya kadar kararını bildirecek.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim de kendime göre hayallerim var..