Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Türüç transferinde yine bir Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti var.. Kayseri futbolcunun tercihine saygı duyacak.. Hikmet Hoca ile 3 gün önce konuştuğumda “Deniz Galatasaray’ı istiyor” demişti.. İmzayı beklemek lazım.. Vedat da istiyordu !

Samatta için Genk’e giden Şükrü Hanedar, oradan Rotterdam’a geçti ve Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdam ile görüştü.
Sparta Rotterdam, Halil’in 1 yıl kiralık kendilerinde oynaması şartıyla 1.650.000 Avro bonservis istedi.
Galatasaray, Cuma’ya kadar kararını bildirecek.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Denize 1 milyon bile verilmez umarım öyle bir hata yapmayız akbaba bundan çok daha iyiydi anadoluda oynarken

Esiti'nin kalas olduğunu düşünürdüm ancak videoda topla ilişkisi gayet iyi aynı zamanda rakiplerle girdiği ilişkide muazzam...

Kardeşimizin sahanın her yerinde adam yeme ve top çalma özelliklerinin yanında 1 tane bile terse uzun pas atmama yemini de var sanırım. :asd: Hiç terse uzun topu yok. Müdahaleleri Melo'yu andırdı bana. Melo'dan çok daha dirençli ve güçlü duruyor tabi bu videoda gözüktüğü kadarıyla. Olur inşallah. Hazır gaza geldik. ;D

Daha önce de söyledim hoca ön liberosuz oyun istiyor.

Arkaya Marcao ve Luyindama gibi adamları almasının en büyük sebebi o.

---------------Seri---------------
Belhanda----------------Banega (Etebo,Mensah)

Böyle bir şey planlıyor hoca. Arenada ki maçlarda çokça bunu sinyalini verdi zaten.

Emre Akbaba ve Belhanda aynı anda sahada oldular.

Seri'yi 8e yazıyoruz ama Serkan Reçber ısrarla 6 numara oynar defansı sağlam agresif bir 8 lazım diyor

Töre’nin Malatya’ya gitmesi iyi olmuş bizimkilerin işi belli olmazdı.

seri samatta deniz halil bitti mi yani

Deniz Türüç transferinde yine bir Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti var.. Kayseri futbolcunun tercihine saygı duyacak.. Hikmet Hoca ile 3 gün önce konuştuğumda “Deniz Galatasaray’ı istiyor” demişti.. İmzayı beklemek lazım.. Vedat da istiyordu !

Samatta için Genk’e giden Şükrü Hanedar, oradan Rotterdam’a geçti ve Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdam ile görüştü.
Sparta Rotterdam, Halil’in 1 yıl kiralık kendilerinde oynaması şartıyla 1.650.000 Avro bonservis istedi.
Galatasaray, Cuma’ya kadar kararını bildirecek.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Samatta ile ilgili bilgi olmadığına göre yalan

trophy.jpg
Benim de kendime göre hayallerim var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt