- 16 Haziran 2010
- 202.159
- 154.035
- 6.838
Basin sağolsunBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basin sağolsunBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Allah rahmet eylesin, başın sağ olsun rtaşım. Mekanı cennet olsun inşallahBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Allah rahmet eylesin hocamBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Fmde biraz kötü yapmışlar sanki ben bu sdamı stokeda bi kaç kere izledim baya iyigayet iyi oyuncudur.
Başın sağolsun, Allah rahmet etsinBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
8.75'e bizde rahat olun.Bence Banega işi 7 Milyona falan olacak gömeceğiz parayı
Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Deniz Türüç transferinde yine bir Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti var.. Kayseri futbolcunun tercihine saygı duyacak.. Hikmet Hoca ile 3 gün önce konuştuğumda “Deniz Galatasaray’ı istiyor” demişti.. İmzayı beklemek lazım.. Vedat da istiyordu !
Samatta için Genk’e giden Şükrü Hanedar, oradan Rotterdam’a geçti ve Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdam ile görüştü.
Sparta Rotterdam, Halil’in 1 yıl kiralık kendilerinde oynaması şartıyla 1.650.000 Avro bonservis istedi.
Galatasaray, Cuma’ya kadar kararını bildirecek.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Allah rahmet eylesin hocam başın sağolsun.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Malatya deplasmaninda yine yenilecegiz. Adem buyuk oynamaz ise hic sansimiz olmadigi fikrinde bulusalimTöre’nin Malatya’ya gitmesi iyi olmuş bizimkilerin işi belli olmazdı.