Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
En son 6m€ teklif edip masadan cekildigimiz bilgisi vardi abi8.75'e bizde rahat olun.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 6m€ teklif edip masadan cekildigimiz bilgisi vardi abi8.75'e bizde rahat olun.
O zaman Diagne'yi kesin olarak sattık Afrika Kupası bekleniyor8.75'e bizde rahat olun.
Esiti'nin kalas olduğunu düşünürdüm ancak videoda topla ilişkisi gayet iyi aynı zamanda rakiplerle girdiği ilişkide muazzam...
Samatta yazmayın boşuna alamayız. Ümitlenmeyin ama onu almamız şu durumda mümkün değildir.
O nu da kaynak dedi deme yani8.75'e bizde rahat olun.
Başın sağolsun renktaş,Allah rahmet eylesinBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Basin sagolsunBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Hayır yahu kaynak falan demedi. Zaten epeydir görüşmüyorum. Ayrıca Banega bizde rahat olun.O nu da kaynak dedi deme yani
Mekânı cennet olsun kardeş..Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
O zaman Diagne'yi kesin olarak sattık Afrika Kupası bekleniyor
Samatta yazmayın boşuna alamayız. Ümitlenmeyin ama onu almamız şu durumda mümkün değildir.
Gideceği varsa da gitmez bu şimdiBelhanda bayram yapiyodur eski kankisi geldi.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun Mustafa abi. Allah sabir ve geride kalanlara uzun ömür versin.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
cagne gitmesse feguli ile bilikte yolcu olma ihtimalleri var bence halenBelhanda bayram yapiyodur eski kankisi geldi.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi