- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.904
- 4.323
Allah rahmet eylesin, sizede sabır versin renktaşBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah rahmet eylesin, sizede sabır versin renktaşBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Hayır yahu kaynak falan demedi. Zaten epeydir görüşmüyorum. Ayrıca Banega bizde rahat olun.
İnsallah . Orgazm olacagimiz ikili geliyorHayır yahu kaynak falan demedi. Zaten epeydir görüşmüyorum. Ayrıca Banega bizde rahat olun.
abi allah blami versin keserim kendimi. harbi miHayır yahu kaynak falan demedi. Zaten epeydir görüşmüyorum. Ayrıca Banega bizde rahat olun.
cagne gitmesse feguli ile bilikte yolcu olma ihtimalleri var bence halen
Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
milan bigliayi 20 milyona almisti 2 sene önce. tarihlerinin en anlamsiz transferi yas ve bonservis olarak. son transferini yapacak banegaya o kadar para verilmez. 8-9 milyona ne orta sahalar alirsin.yav ne 8.75 i 32 yaşına girecek adama o parayı verecek olsak kampa yetiştirirdik zaten
Belhandayi da sattik o zaman8.75'e bizde rahat olun.
Tam azmanAlın gelin bu katili.
Hastaymis. Ayaklari rahatsizlaniyormus.neden?
20 falan isterler onun opsiyonu için ya. +1 yıl daha kiralik opsiyonu vardir belki.Seri için nasıl bir satın alma opsiyonu vardır acaba.
Bizim yönetime bak adamlara ne kadar sövdüysek gezerek oyuncu transfer ediyorlar.