- 19 Mart 2014
- 29.453
- 30.923
- 2.718
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah kardeşim.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah kardeşim.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
ooo gömümü bulduk biz yav8.75'e bizde rahat olun.
8.75'e bizde rahat olun.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Töre’nin Malatya’ya gitmesi iyi olmuş bizimkilerin işi belli olmazdı.
gündemdeki ön liberoların hepsi joseften iyiyken neden ısrarla josef diyosun acaba??Josef-Seri![]()
Mükemmel kadrobu opsiyonlu kiralık işine çok girmemek lazım malum kazandığın parayı aynı sene haryacabiliyosun sat diagneyi,belhandayı,marianoyu falan kur kadronu,bu sene kulübe daha iyi emre mor falan gelmesi lazım yalnız..
Ekli dosyayı görüntüle 51240
Basin saolsun rdasBeyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Kendisinin hastasiyim.gündemdeki ön liberoların hepsi joseften iyiyken neden ısrarla josef diyosun acaba??
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin.Beyler, az önce dedemin vefat haberini aldım, dua istemeye geldim. Edenlerdende etmeyenlerdende Allah razı olsun...
Bizim yönetime bak adamlara ne kadar sövdüysek gezerek oyuncu transfer ediyorlar.Samatta için Genk’e giden Şükrü Hanedar, oradan Rotterdam’a geçti ve Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdam ile görüştü.
Sparta Rotterdam, Halil’in 1 yıl kiralık kendilerinde oynaması şartıyla 1.650.000 Avro bonservis istedi.
Galatasaray, Cuma’ya kadar kararını bildirecek.
Veli Yiğit
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi