- 23 Temmuz 2011
- 75.498
- 51.031
- 4.693
Sırada Emre Mor, Samatta, Arda Turan transferleri var.
ve 1 adet Dos
ve 1 adet Dos
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yıllık kiralık
Galatasaray 1.5M€ kiralama bedelinde artışa gitti.
Transferin önümüzdeki saatlerde sonuçlanması bekleniyor.
Michael Seri Galatasaray'da! ➤ Michael Seri Galatasaray'da! Fulham'a rest çekti https://t.co/g8b6O8uJHTHayır ya @Yiğit KaragözNeeey?
Ben mi inanmadım??

Hahah o boku yedi zaten eğer başkalarına verdikleri cezaları emsal olarak kabul ederselerHayır ya @Yiğit Karagöz
Sen kendisiyle ilgili hukuki süreç başlattığın için seni de etiketledim

Düşünsenize 2 kiralama bedeli 20 satın alma opsiyonu. Seri mükemmel bir sezon geçiriyor clde çeyrek final oynuyoruz seriye bir sürü talip var 50-60 lar havada uçuşuyor 20ye alıp 50ye satıyoruz neyse ben bir duş alıp kuru nokta bırakmayayım.
Evet şimdi bende öyle yaptım sorun çözüldüğünde haber verirler umarımTelefonda eziyete dönüştü bilgisayardan bakıyorum artık renktaş,en kısa sürede çözülür umarım
Bunun vukuatlarından gelen parayla Banega transferini yaparsın.Hahah o boku yedi zaten eğer başkalarına verdikleri cezaları emsal olarak kabul ederseler![]()
![]()
Seri nin maaş kaçmış aceba- Kulübüyle anlaşma sağlandı mı Manu?@ManuLonjon: "Evet satın alma bedeliyle kiralandı. Seri'nin maaşını Galatasaray ödeyecek."