Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek Fatih Terim Baneganın alternatifini ukraynada bulup Hasan Şaşı uçurdu... alan patrick ne dersiniz ey gsc ailesi? Banegadan sonra sönük kaldı bu arada Seriye rağmen bu haberlerin çıkması Belhanda yolcu demek.

şef aykut diego costa orta sahanın her yerinde oynayabiliyor dedi.. sonra yok forvet oynuyor, seri yi konuştuğumuz için kafam karıştı dedi:)

Belhanda'nın satılacağını düşünmüyorum ama satılırsa Banega için gözümüzü karartıp 8-9 veririz gibi

onyekuru da takımı ileride tutamama özelliği vardı. Babel ise tam tersi buna örnek querasma babel feghouli bu adamların ayağından top almak kolay değil. Bunlara top gelince topu saklıyorlar ve takım ileri çıkamak için zaman kazanıyor. Ama onye 10 saniye içinde ya efsane şeyler yapıyor ya topu veriyor. O gün günündeyse süper oynuyor değilse beyinsiz diyoruz. Şahsen ben beyinsiz dediğim çok maçını, bir o kadar da efsane dediğim maçları var.

Ama feg, babel hep bir standartta hep tehlikeli oldular oluyorlar. O yüzden bence alınırsa tabi ki isterim ama babel varken de gelmese üzülmem
Katılıyorum.Ancak son zamanlarda kendini çok geliştirdi.Bahsedilen transferler gerçekleşirse daha iyi bir Onyekuru izleyebiliriz.Ortasahası olmayan bir takımdık.Banega ve Seri gelirse istediğin an topu atıp rahat nefes alabileceğin bir ortasaha.Aynı şekilde dediğin gibi Feg ve Babel’de öyle.Diagne satılıp bu Onyekuru forvet oynatılırsa şaşırmam.

Muslera
Mariano .. Luyindama.. Marcao.. Nagatomo
Belhanda.. Seri.. Banega
Feghouli.. Samatta.. Onyekuru

Okan
Şener .. Altyapı.. Ertuğrul.. Emre
Jimmy .. Donk.. Selçuk
E Mor.. Babel-Mitroglou .. Adem

Linnes + Diagne = 20 m

Kadrolara Belhanda satılmadan Banega yazmayın düşünmeyin bile,şimdilik Seri'ye partner bakacağız

Muslera
Mariano .. Luyindama.. Marcao.. Nagatomo
Belhanda.. Seri.. Belhanda
Feghouli.. Samatta.. Onyekuru

Okan
Şener .. Altyapı.. Ertuğrul.. Emre
Jimmy .. Donk.. Selçuk
E Mor.. Babel-Mitroglou .. Adem

Linnes + Diagne = 20 m
İki Belhanda ile zayıf oluruz hocam.

A benim tatlı kaçık yarim
Hiç tekin değil halin
Gelip gidiyor aklın arada
Bir yırtsam sağ salim
Ne bu haller seni züppe
Allahından kork be
Hadi git havalanda şöyle
Hevesini al öyle gel
Ben çıkayım aradan hele bir
Gör göreceğini sende
Yahu sevdik alt tarafı
Şeytan bunun neresinde
Hadi be hadi be
Hadi hoppa içelim şerefime
Kapanır elbet birisi eteğime
Yeni bal gerek artık peteğime
Küsemem billahi feleğime

51259

Banega Seri Belhanda Feghouli Babel 5 lisiyle arenada top yüzde 85 bizde kalır işte önemli olan topu kapmak :)

Diagne satılıp ortasaha (Seri ve Banega)için kaynak yaratılırsa,forvete Onyekuru yeterli olur mu sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt