Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki de oyle benden sabahtan beri onu söylüyor hoca hazirladi adam da calisti iyi de oynuyor oynasin. Ama herkesin kalitesini bilelim elimizde gustavo ozan mert hakan sosa mensah atiba souza yok. Bizim orta sahamiz bariz kötü. Bjkta aboubakar var her mac savunmayi dagitiyor biz diagneye gol attirmaya calisiyoruz. Yukari ogulcan övülüyor guluyorum bu adam rizede yedek falan. Son 10-15 macta ortalik yangin yeri kume dusme muhabbeti varken iyi hocasi+iyi oyunu+kaliteli ayaklari olan kazanir.
Sisteme göre adam ama. Mesela Feghouli orada olduğunda o verimi alamayız daha çok pozisyon veririz çünkü önde pres yapamaz ve defansa yardım yapamaz ama Feg ortada oynayınca Taylan ve defansa ve prese yardım eden Oğulcan Feg'in de performansını yükseltiyor.

Nzonzi bu takıma girse yine küfür ederiz. Biz de orta sahayı toplayan Taylan aynı zamanda hızlı ve çevik bir oyuncu. Nzonzi gibi ağır bir adam orayı toplayamaz boş topları alamaz. O yüzden geçti bu tarz heriflerin devri zaten.

Seri de o kadar ağır ve güçsüz bir adamdı ama hiç sırıtmadı geçen yıl sistem oturduktan sonra. Taylan'ın savunmada getirileri varsa Zonzi ve Seri'nin de ona göre çok daha yüksek bir pasörlük becerileri vardı. O yüzden zaten tüm iyi oyununa rağmen özellikle seneye Avrupa için Taylan'dan iyisine ihtiyacımız olabileceğini söylüyoruz. Ha Zonzi'nin o tipine küfür etmek için bizde oynamasına bile gerek yok o ayrı mesele. Allah Galatasaray'a Taylan gibi karakterli topçular nasip etsin.

Bugün fb malatya maçını izleyenler bi yorumlasınlar şu tettehi

10 edermi
Ucuz mu kurtulmuşuz
Keşke alsamıymışız

Sprinter mi duvar mı,kafası çalışıyomu,pres özelliği varmı diagne gibi durağan mı
Adam tam pivot santrafor hayvan gibi guclu bilekleri temiz tisserand in agzina sicti ama son vurusu yok zaten olsa premier ligte oynar ama bize boyle adam lazim keske diagne yerine alsaydik takim oyununa katkisi muazzam ama gol vurusu igrenc otesi

Seri de o kadar ağır ve güçsüz bir adamdı ama hiç sırıtmadı geçen yıl sistem oturduktan sonra. Taylan'ın savunmada getirileri varsa Zonzi ve Seri'nin de ona göre çok daha yüksek bir pasörlük becerileri vardı. O yüzden zaten tüm iyi oyununa rağmen özellikle seneye Avrupa için Taylan'dan iyisine ihtiyacımız olabileceğini söylüyoruz. Ha Zonzi'nin o tipine küfür etmek için bizde oynamasına bile gerek yok o ayrı mesele. Allah Galatasaray'a Taylan gibi karakterli topçular nasip etsin.
Seri bile Nzonzi'den hızlıdır. Nzonzi'ye nefretim çok başka boyutta. Birde orada Seri'yi Lemina Lemina'nın olmadığı zamanda Ömer Bayram defasif görevi yapyordu.

Zonzi'nin şerefsiz karakterli bir insan olmasını dışarda bırakırsak hocanın pasör registayla oynamayı bilmediği bir döneme denk geldi diyebiliriz. Hayatı boyunca Suat-Batista-Melo-Fernando gibi fedailerle oynadığı için o pas oyununda 6 numaranın etkinliğini de çok keşfedemedi. Daha kadayıf ayaklı yalı kazığından o fedailiyi bekleyince de çift taraflı mağduriyet ortaya çıktı. Zaten sonra Seri'yle oyunu oturtunca pandemi arasına kadar 3 yılın en derli toplu oyununu oynattı. Bu yıl tamamen sistemi ezberletince de Seri'yi bile beğenmezken hayatında 6 numara oynamamış Taylan'la tabanca gibi takım yaptı. Misal 1 yıl önce bu zamanlardaki Terim büyük ihtimal Taylan'ın kesiciliğiyle mutlu olurdu, bugünkü Terim yüksek ihtimal pasörlüğüyle şevkleniyordur. Zonzi gavatı da bugün gelip bu sisteme girse hakikaten 25 milyonluk bir adam gibi görünür. Geçen yılın ilk yarısındaki takımda Bosquets bile belli ölçüde sırıtırdı. Hoca da gelişti sistem de. Hayatın bütün noktaları gibi çalışkan insanlar da yerinde saymıyorlar.

Hoca ilk yillarinda Tugayla oynadı yaw neyi bilmeyecek bugün oynasa tam bir pasör regista olurdu..
Hadi o kısmı geçeyim sistem dediğin şey son 3 haftaya kadar yine ise yaramıyordu bok gibi oynuyorduk doğruya doğru konuşmak lazım.. Papazlar sakatlanınca mecbur dinamik oyunculara kaldık hoca da hatayı ancak fark edebildi.. Asıl bundan sonrası önemli bizim için bakalım arda babel belh falan dönünce kimler nasil oynayacak..

Etebo'yu yollayıp iyi bir orta saha ve Falcao'yu yollayıp iyi bir forvet alırsak bu ligi sallarız net. Onyekuru olsa da olur olmasa da Kerem var bizde iyi bir takımda taş gibi oynuyor çocuk.

Nzonzi bu takıma girse yine küfür ederiz. Biz de orta sahayı toplayan Taylan aynı zamanda hızlı ve çevik bir oyuncu. Nzonzi gibi ağır bir adam orayı toplayamaz boş topları alamaz. O yüzden geçti bu tarz heriflerin devri zaten.

Adam gittiğinden beri rennesin degisilmezi senin liginin 2-3 gömlek üstu bir ligde banko oynuyor.. Ayriyetten Fransa Milli takımına seçildi nasıl geçmiş devri bu kadar adam bir halttan anlamadığı için mi oynatiyor ?

transfer lazım sanırım

ben inanırım sen inanmasanda aşkın saflıgına
1607808537870.webp

aşkitoşlarım🥳

Hoca ilk yillarinda Tugayla oynadı yaw neyi bilmeyecek bugün oynasa tam bir pasör regista olurdu..
Hadi o kısmı geçeyim sistem dediğin şey son 3 haftaya kadar yine ise yaramıyordu bok gibi oynuyorduk doğruya doğru konuşmak lazım.. Papazlar sakatlanınca mecbur dinamik oyunculara kaldık hoca da hatayı ancak fark edebildi.. Asıl bundan sonrası önemli bizim için bakalım arda babel belh falan dönünce kimler nasil oynayacak..

Geçen sene 2. yarının başından pandemi arasına kadar bugün kadar top oynuyorduk. Sakatlar geldikten sonra dinamik oyunculardan kesilse kesilse Akbaba kesilir. Ki o papazlar daha takımdayken Sivas deplasmanında oynadığımız oyun da ortada. Geri dönünce de oyun akışında sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum. Oyunculuk yetenekleri daha yüksek olduğu için umduğumuz gibi toplam verimi arttırabilirler ama.

Tugay'ın Galatasaray'ına yaşım yetmez ama hem oyuna, hem de oyuncuya bakışın o zamanlar daha farklı olduğu aşikar. Zaten hoca Tugay'dan registaya o kadar alışık olsa bu geçiş de bu kadar kabızlık yaşamazdık. Dediğin gibi keşke Blackburn'deki Tugay bugün hocanın elinde olsa.

Tugay bugün oynasa transfer rekoruyla yurtdışına giderdi.Ligdeki tüm orta sahaları top diye oynar.Ne kadromuz vardı geçmişe gittim.

Geçen sene 2. yarının başından pandemi arasına kadar bugün kadar top oynuyorduk. Sakatlar geldikten sonra dinamik oyunculardan kesilse kesilse Akbaba kesilir. Ki o papazlar daha takımdayken Sivas deplasmanında oynadığımız oyun da ortada. Geri dönünce de oyun akışında sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum. Oyunculuk yetenekleri daha yüksek olduğu için umduğumuz gibi toplam verimi arttırabilirler ama.

Tugay'ın Galatasaray'ına yaşım yetmez ama hem oyuna, hem de oyuncuya bakışın o zamanlar daha farklı olduğu aşikar. Zaten hoca Tugay'dan registaya o kadar alışık olsa bu geçiş de bu kadar kabızlık yaşamazdık. Dediğin gibi keşke Blackburn'deki Tugay bugün hocanın elinde olsa.

Ustat ben seni hep 35 38 falansindir saniyordum yaş kac ki

Onyekuru, orta saha ve forvet ihtiyacini hoca tespit etmistir. Bunun icin Etebo ve Falcao'yu yollamamiz lazim. Ilavaten Sekidika'yi kiraya vermek lazim. Düzenli olarak oynayabilecegi bir takima gitmeli. Fazlalik olarak Sener'e bir takim bulmak lazim. Ozornwafor seneye Donk gittikten sonra belki 3.stoperimiz olur, onu da kiralamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt