Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.689
- 11.601
- 1.473
Yabancı sınırı yine hortlar biz bu Bursa’nın gençlerini alıp Bursa’ya kiralayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasatı vasatla değiştirmek de vasatlıktır.kubilay enes unal
yapilmali milli takimda
milli takimda boyle hucumcu gerekiyor bence sanki bizde benzema varVasatı vasatla değiştirmek de vasatlıktır.
GökUmut beki çıkarmadı
Kubilay da FB hücumcularından daha çok top taşıdı.
Üstüne gol ve asistleri var.
İstediğin kadar beğenme yav sanki karşıda Benzema var.
gökhanın çıkması bir şeye yaramaz zaten caner önemli.Gökhanın karşısına fofanayı koysaydı daha etkili olurdu malatya.Fener dün tamamen bireysel hatadan maç verdi.Oyuncular hiçbir şekilde mücadele etmedi , önündeki topa bile haraketlenmeyenler oldu.Bu sayede Umut,Kubilay gibi yetenek fakirleri az biraz mücadeleyle takımı pozisyona soktu.Mesela dün bize karşı malatya şu kadroyla çıksa 5-0 falan biterdi , ki beşiktaş aynı kadroya karşı tek kale maç yaptı , şansızlığına 1-0 yendi , yaratıclık 0 olduğu için çok zorlandı malatya.Umut defansa geliyor ama takım önde basmaya çalıştığı için adem-Tetteh-Umut-Kubilay dörtlüsünü ileride pasla kırdığın anda deli gibi pozisyona girersin.Üstüne mesela Luyindama bu adamlara karşı konsantrasyonla hayatının en kolay maçını oynar.Tamamen teknik direktör başarısızlığı Gustavoyu stopere atsaymış yada en azından oyun içinde değişikliğe gidebilirmiş.Sadece mücadeleyle oynayan bir dörtlüye yenilmek üstelik 3-0 büyük acizlik cidden ki üstüne orta sahayı da adamlara verdiler , şu maçın affı yok bence fatih hoca kaybetse mesela direkt gitsin derim.Umut beki çıkarmadı
Kubilay da FB hücumcularından daha çok top taşıdı.
Üstüne gol ve asistleri var.
İstediğin kadar beğenme yav sanki karşıda Benzema var.
Ne kotusu yaw aldiklari sag bek Gazel midit guzel midir o Adam super Forvetleri sakat diye alindi cok iyi cikti Abu gibi bi tane forvetimiz yok bizim .Bize denk neredeyse kadrolaribjk kadrosu bizden bariz daha kötü 1 puan fark var aramızda
Muazzam bek aslında , oynadığı maçlarda harika katkı veriyor ama ben anlamadım bu adamın sorununu.Herif ne zaman çok tempo yapıp sürekli hucumda defansta git gel yapsa bacağını eline alıyor.Adamda kasık sakatlığı problemi var , yoksa çok beğeniyorum 7-8 civarına gelsin isterimLeipzig'den kiralanan ancak bonservisiyle birlikte alınması bile düşünülen Marcelo Saracchi, hem sakatlığı hem de Sivas'a gitmesine rağmen oynamak istememesi nedeniyle kıymetini yitirdi. Saracchi'nin transferinden vazgeçildi. [Milliyet]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mbaye Diagne ve Ryan Babel'e karşı oynadığı çift kale maçlarda performansı beğenilen Ozornwafor'un lisansı ikinci yarıda çıkarılacak.
Sekidika'nın da düzenli forma giyebilmesi için Süper Lig'de başka bir takıma kiralanması bekleniyor.
(Vatan)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lig yavas yavas bize donuyor ama bu kadro yetmez. Kaliteli santrafor kaliteli calimci kanat kaliteli orta saha şart. Mumkunse hepsi atletik çalımcı güçlü oyuncular olmali
Fofana konusunda haklısın da maçın başında yaptıkları presle ve uzun toplarla üstünlük kurdular direkt.Gök
gökhanın çıkması bir şeye yaramaz zaten caner önemli.Gökhanın karşısına fofanayı koysaydı daha etkili olurdu malatya.Fener dün tamamen bireysel hatadan maç verdi.Oyuncular hiçbir şekilde mücadele etmedi , önündeki topa bile haraketlenmeyenler oldu.Bu sayede Umut,Kubilay gibi yetenek fakirleri az biraz mücadeleyle takımı pozisyona soktu.Mesela dün bize karşı malatya şu kadroyla çıksa 5-0 falan biterdi , ki beşiktaş aynı kadroya karşı tek kale maç yaptı , şansızlığına 1-0 yendi , yaratıclık 0 olduğu için çok zorlandı malatya.Umut defansa geliyor ama takım önde basmaya çalıştığı için adem-Tetteh-Umut-Kubilay dörtlüsünü ileride pasla kırdığın anda deli gibi pozisyona girersin.Üstüne mesela Luyindama bu adamlara karşı konsantrasyonla hayatının en kolay maçını oynar.Tamamen teknik direktör başarısızlığı Gustavoyu stopere atsaymış yada en azından oyun içinde değişikliğe gidebilirmiş.Sadece mücadeleyle oynayan bir dörtlüye yenilmek üstelik 3-0 büyük acizlik cidden ki üstüne orta sahayı da adamlara verdiler , şu maçın affı yok bence fatih hoca kaybetse mesela direkt gitsin derim.
Hahahahhahaha taylan forma alamaz mert hakan oynamiyor bak iste. Taylani hoca psikolojiye soktu aslansin falan diye
Ne kotusu yaw aldiklari sag bek Gazel midit guzel midir o Adam super Forvetleri sakat diye alindi cok iyi cikti Abu gibi bi tane forvetimiz yok bizim .Bize denk neredeyse kadrolari
Sakat dedigin adam Falcaodan daha saglik varsin oyle sakat oyuncu olsun Abu gibi komple bi forvetimiz yok bizim onlarin sag bekleri bizim sag beklerden kat kat iyiSağ bekin savunması çok kötü fb maçı ve geçen haftaki maçla millet uçurdu herifi ilk haftalarda izleyen bilir zaten savunmasini .. adamlar necip montero tandemiyle kaç maç aldı kalede yeni yetmeler sol bek desen ilk kez oynuyor ortada bizim burun kivirdigimiz josef kronik sakat diye bok atılan ebubekir en uçta..
Bjkden bizde net oynayacak atiba-ghezzal-aboubakar zaten bu 3lu götürüyor işi bir de rossierin son maclarda hücum performansı cidden iyiydi.. bu atıl -sakat topculari ve gençleri harmanlayan kişi sergen kadro kalitesi olarak bizden net kotulerdi sezon basinda
Yok zaten taktiğin iş yaptığına ben de katılıyorum ama koskoca takımın oyun planı Caner orta açsın diğerleri de kafa vursun olmamalı.Hamza kafasında bir plan kurmuş ben bunlara basayım , çıkamasınlar diye ve çok ilginç şekilde başarılı da oldu.Bana ilginç gelen kısım yıl 2020 fenerin hocası daha ileride 4 tane press yapan , yeteneksiz oyunculara karşı plan üretemiyor.Karşı tarafta yaratıcılık yok basıyor sadece bi önlem alsana.Neyse bizim için iyi oldu gerçi Erol geldiğinde çok sevinmiştim , yanıltmadı şimdiye kadar inş bizim maça kadar kovmazlarFofana konusunda haklısın da maçın başında yaptıkları presle ve uzun toplarla üstünlük kurdular direkt.
Ben santraforun kanat oynamasına karşı olsam da bence dün iyi işledi. Malatya orta sahası da çok kaliteli oynayınca arkada da sorun yaşamadılar.
İlerdeki 4lüden birinin yerine Fofana olmalıydı ama kesinlikle, sadece birikenleri toplasa 3 pozisyona daha girerlerdi.
bjk kadrosu bizden bariz daha kötü 1 puan fark var aramızda