Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’da zorunlu tasarruf dönemi başlıyor… Yapılandırma anlaşması 2 yıl ana para ödemesiz 9 yıllık. Sabit gelirlerin (yayın, reklam, isim hakkı, sponsorluk, ticari) en az % 50'si borç ödemesine gidecek.

(@emrahkayalioglu / Lig Radyo)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çıkan transfer haberlerindeki isimlere tepkim

5e9965a617aca911e04f9d3e.jpg

Su ridvanin tw sayfasina.girip yayınladığı ankete oy kullansanıza

Kadıköy maglubiyetleri dengesini bozmuş VAR algısı yapıyor :)

Osman Bukari gelsin. Oyun zekası cok yuksemıs. Yeni bir Serge Gnabry olma ihtimali varmış. En kötü Douglas Costa olurmuş

Diagne'nin bonservisinden gelen paranın bi kısmıyla Tetteh'i alsak güzel olur..
Tabii bu yıl sonuna kadar attığı goller ile bir piyasa yapabilirse sene sonunda daha fazla zarara girmeden yollarımızı ayırabiliriz Diagne ile ama mevcut durumda Falcao ve Babel'in gitmesi daha olası

Falcao olmadı yani zorlamaya gerek yok umarım Ocak ayında yollarımızı ayırabiliriz
Babel'de korona olmasından ziyade belinde bir problem varmış ve sene sonuna kadar sürekli kullanamayacağımızı söyledi Mustafa Demirtaş programında

Biri adam mı dedi?

Monaco teknik direktörü: "Onyekuru eski takımı Galatasaray’ın dizliklerini giyiyor. Takım arkadaşlarına Galatasaray’ın taraftarlarını izletiyor. Ben böyle bir şey görmedim. Burda olduğum sürece ona forma şansı vermeyeceğim.”

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Biri adam mı dedi?

Monaco teknik direktörü: "Onyekuru eski takımı Galatasaray’ın dizliklerini giyiyor. Takım arkadaşlarına Galatasaray’ın taraftarlarını izletiyor. Ben böyle bir şey görmedim. Burda olduğum sürece ona forma şansı vermeyeceğim.”

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ulan keşke para olsa da koparıp getirsek Onyekuru'yu tapusuyla birlikte. Özellikle Fatih Terim ile aralarında çok özel bir bağ var sahadaki her anında belli oluyor
2513111_810x458.jpg
87d148bc98895780341881aa96f364e8.jpg

Ne diyelim Ocak ayında çok zor bonservis girişi olmadığı sürece

Keşke Onyekuru&Salih Uçan ve Romain Perraud gibi adamların transferini gerçekleştirebilip Falcao/Saracchi/Etebo gibi adamlar ile yollarımızı ayırdığımız bir transfer dönemi geçirsek

Ama dediğim gibi parasızlık ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt