- 3 Haziran 2015
- 56.940
- 66.067
- 4.143
bi şekilde halledilir ya kefaletle fln çıkıp kaçıp gelse fln.
Hoca Adam Eder mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi şekilde halledilir ya kefaletle fln çıkıp kaçıp gelse fln.
Şaka maka Ocak ayında Emre Akbaba'dan 1 mil.€ civarında bir bonservis getirisi olur da Onyekuru'yu kiralamanın önü açılırsa çok acayip olurGenoa Emre Akbaba'ya talip oldu.
Serie A ekibinin kısa süre içinde Galatasaray yönetimine teklifini ileteceği gelen bilgiler arasında.
@leventumit_erol / @sporundibicom
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yüklenin beyler. Rıdvanı burdada kırmızı yapalim
Haber gerçek mi ?Biri adam mı dedi?
Monaco teknik direktörü: "Onyekuru eski takımı Galatasaray’ın dizliklerini giyiyor. Takım arkadaşlarına Galatasaray’ın taraftarlarını izletiyor. Ben böyle bir şey görmedim. Burda olduğum sürece ona forma şansı vermeyeceğim.”
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sorunlu bu herif gelirse gitmez bir dahaBiri adam mı dedi?
Monaco teknik direktörü: "Onyekuru eski takımı Galatasaray’ın dizliklerini giyiyor. Takım arkadaşlarına Galatasaray’ın taraftarlarını izletiyor. Ben böyle bir şey görmedim. Burda olduğum sürece ona forma şansı vermeyeceğim.”
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bi ara avatarın şampiyonluk kutlamasında olan Onyekuru'ydu değil miSorunlu bu herif gelirse gitmez bir daha
Satamayiz da
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte bu mantık yüzünden alttan oyuncu gelmez bir anda 11 e koymayacaksin çünkü bu adam orta saha oyuncusu bunun ağırlığını kaldıramaz hemen özgüveni kaybolur sıradan olmadığı için direk 11 r koyup kaybetmemek gerekiyorgöbuscan hocam bartug gibi yetenegi 15-20 dk oynatmak gibi bi zalimlik yapmaz herhalde.sıradan bi oyuncu mu ki bartug 15-20 dk oynasın?şu ana kadar da özel olarak calışmış,salondan cıkmıyor zaten.sekidikanın kosu yoluna kim atacak pası?etebo mu?atar ama bir kez atar.bartug 10 top yollar sekidikaya maç içinde.bartug sadece sahanın ortasında dursa yeter.nasıl olsa 50-60 metre uzun top ,ara pası atıyo.koşmasa bile 2 asist yapar,en kötü duran toptan asist yapar.belki bitane de 90a cıkar
Bir sene filan kullanmıştım , şampiyonluk kutlamasında otobüsün üstündeki fotografiydi.Bi ara avatarın şampiyonluk kutlamasında olan Onyekuru'ydu değil miBeyaz t-shirt vardı yanlış hatırlamıyosam..
İnşallah nasip olur renktaş..Bir sene filan kullanmıştım , şampiyonluk kutlamasında otobüsün üstündeki fotografiydi.
Bakalım bu sene aynı zekilde kutlama yapmak nasip olacak mı
falcao diagne linnes etebo luyi sendikaBizim yabancı kontenjanı da dolu
Kimleri göndeririz
Diagne ve Linnes kalır bencefalcao diagne linnes etebo luyi sendika