Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık uygun bir rakam yazdırıp zorunlu kiralık yapalım alacağımız oyunculara misal onyekuruya 500 bin euro kiralık sene sonu 5 ise bonservis bedeli 6 milyon Euro yazdirilsa anlaşma bu şekilde olursa olabilir .
Ama her türlü bir satış lazım luyindama olabilir .caulker olayı olacak ise luyindama gidebilir .
Falcao giderken maaşını biz ödeyip bonservis de yazılabilir uefadan kurtulmak için

Falcao,Etebo,Sekidika OUT
Seri,Onyekuru,Muslera IN

Maximum bu olur gibi , Onyekuruyu bari satın alma opsiyonu ile alalım mantığı olsun.

Biri adam mı dedi?

Monaco teknik direktörü: "Onyekuru eski takımı Galatasaray’ın dizliklerini giyiyor. Takım arkadaşlarına Galatasaray’ın taraftarlarını izletiyor. Ben böyle bir şey görmedim. Burda olduğum sürece ona forma şansı vermeyeceğim.”

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Haber gerçek mi ?

Biri adam mı dedi?

Monaco teknik direktörü: "Onyekuru eski takımı Galatasaray’ın dizliklerini giyiyor. Takım arkadaşlarına Galatasaray’ın taraftarlarını izletiyor. Ben böyle bir şey görmedim. Burda olduğum sürece ona forma şansı vermeyeceğim.”

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sorunlu bu herif gelirse gitmez bir daha
Satamayiz da

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

göbuscan hocam bartug gibi yetenegi 15-20 dk oynatmak gibi bi zalimlik yapmaz herhalde.sıradan bi oyuncu mu ki bartug 15-20 dk oynasın?şu ana kadar da özel olarak calışmış,salondan cıkmıyor zaten.sekidikanın kosu yoluna kim atacak pası?etebo mu?atar ama bir kez atar.bartug 10 top yollar sekidikaya maç içinde.bartug sadece sahanın ortasında dursa yeter.nasıl olsa 50-60 metre uzun top ,ara pası atıyo.koşmasa bile 2 asist yapar,en kötü duran toptan asist yapar.belki bitane de 90a cıkar
İşte bu mantık yüzünden alttan oyuncu gelmez bir anda 11 e koymayacaksin çünkü bu adam orta saha oyuncusu bunun ağırlığını kaldıramaz hemen özgüveni kaybolur sıradan olmadığı için direk 11 r koyup kaybetmemek gerekiyor

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray ve Trabzonspor, Tuzlaspor forması giyen Gökcan Kaya’yı transfer etmek istiyor. (Nexus Sport)

Bizim yabancı kontenjanı da dolu
Kimleri göndeririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt