- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Has hüs gelir artık herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel'in hem etinden hem sütünden faydalanmak lazim. Forvet alternatifi olur, sol kanatta da oynayabilir. Akbaba'nin oynadigi yerde her türlü oynar.Babel'i hangi mevkide değerlendirirsin peki bu durumda? Feghouli'ye gelirsek de sağ iç oynasın canımı yesin. Tam ihtiyacımız varken oraya adapte oldu.
hocam ömer bayram bir ara asist kralı olacaktı ne çıkacağı belli olmuyor bu yerlilerdenNe kadar cok yerli o kadar cok gaz o kadar hirs simdilik bunlarlar idare ederiz sampiyon olursak yabanci genc oyunculariz pesinden kosariz .
Benim ismimi de sakurlu sukurlu yaparmisin Admin BeyNöbetteki bazı üyelerle ilgili inceleme başlatıldı.
Semih SaksmanBenim ismimi de sakurlu sukurlu yaparmisin Admin Bey
Senin soyad neydi karabatak miydi?abi ismimi Can Karavana yapar misin @Keramettin TANRIVERDİ
konuya yazamıyorum ordan atildim
gulduk eglendik hatta asagilandim duzeltelim bence artik
:rose:
karabacak
Bu has husu hic izlemedim ama hic pasor bi adama benziyemiyor Omer bayram gibi Kalasin teki gozumde canlaniyor .mucadeleci ve iyi bir pasorse gelsinİkisi de, farklı tip ve iyi özellikli oyuncular. Has Hüs daha iyi pasör, Aytaç daha golcü bir eleman. İlla bir tercih yapacaksam kanat oynama özelliğiyle Has Hüs derim ama ikisini de almamız taraftarıyım. Yaşı 28'i görmemiş beleş 2 yerliden biri bile tutsa büyük kar olur bizim için.
Bu has husu hic izlemedim ama hic pasor bi adama benziyemiyor Omer bayram gibi Kalasin teki gozumde canlaniyor .mucadeleci ve iyi bir pasorse gelsin
bursaspor fanatiği arkadaş dedi bencede ali.akman daha iyiFazla iddialı olmuş.
Bunu demelerinin sebebi ilk kez genç bir Bursasporlu'nun bedava ayrılacak olması.
Akman daha genç üstüne.
8 saat once dogum gununu kutlamislar
YokS.a.
Hashüs ve Aytaç geldiler mi?
sorularini keramettin abiye ilet ilkini de su ankini de o secti
Manası derindir o zamansorularini keramettin abiye ilet ilkini de su ankini de o secti
bilmiyorum ben nedenini