Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bartug omer faruktan daha buyukmusbay farkiyla. Omer faruk 11 cikiyor bugün

Babel'i hangi mevkide değerlendirirsin peki bu durumda? Feghouli'ye gelirsek de sağ iç oynasın canımı yesin. Tam ihtiyacımız varken oraya adapte oldu.
Babel'in hem etinden hem sütünden faydalanmak lazim. Forvet alternatifi olur, sol kanatta da oynayabilir. Akbaba'nin oynadigi yerde her türlü oynar.

Ne kadar cok yerli o kadar cok gaz o kadar hirs simdilik bunlarlar idare ederiz sampiyon olursak yabanci genc oyunculariz pesinden kosariz .

İkisi de, farklı tip ve iyi özellikli oyuncular. Has Hüs daha iyi pasör, Aytaç daha golcü bir eleman. İlla bir tercih yapacaksam kanat oynama özelliğiyle Has Hüs derim ama ikisini de almamız taraftarıyım. Yaşı 28'i görmemiş beleş 2 yerliden biri bile tutsa büyük kar olur bizim için.
Bu has husu hic izlemedim ama hic pasor bi adama benziyemiyor Omer bayram gibi Kalasin teki gozumde canlaniyor .mucadeleci ve iyi bir pasorse gelsin

Bu has husu hic izlemedim ama hic pasor bi adama benziyemiyor Omer bayram gibi Kalasin teki gozumde canlaniyor .mucadeleci ve iyi bir pasorse gelsin

Sağa sola iyi açıyor oyunu, ben de kanat zannediyordum ama adamın orijini merkez orta sahaymış zaten. Sağ kanatta kabız bir kadromuz olduğunu düşünürsek o pozisyona geçebilmesi de avantaj. Ömer Bayram'ın kazandığına yakın bir paraya en azından yarım sezonluk oynanmayacak kumar değil.

Fazla iddialı olmuş.

Bunu demelerinin sebebi ilk kez genç bir Bursasporlu'nun bedava ayrılacak olması.

Akman daha genç üstüne.
bursaspor fanatiği arkadaş dedi bencede ali.akman daha iyi
8 saat once dogum gununu kutlamislar

bu adam yüz hariç herşeyiyle ömer bayram gibi gelmesin Tamam tartışmasız Türkiyenin en büyük hatta tek büyük camiasıyız ama biz bile iki ömer bayramı kaldıramayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt