Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.971
- 10.796
- 2.838
Pariste diyeceğine at germainde dedi
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pariste diyeceğine at germainde dedi
Ho diyelim o zaman
Nübel'de Schalke'deymiş renktaş. Mesajda tek bir gerçek yok.
Büyük saçmalamışım. Neuer'in pandemi öncesi sakat olduğu pandemi dolayısıyla iyileşip şampiyon yaptığı nedense aklımda kalmış. Öyle birşey de yokmuş. Herhalde 17-18 sezonunda ki sakatlığı kalmış aklımda. O dönemde Ulreich varmış. Bundesliga'yı ben bırakalı çok olmuş. Neuer hakkında daha da konuşmam. Neuer>>>All
Çam devirdin yani renktasNübel'de Schalke'deymiş renktaş. Mesajda tek bir gerçek yok.
Öyle böyle değil. Mesajı da silemiyorumÇam devirdin yani renktas
Pek bir bilgim ama uruguaylı sözleşmesi bitiyor gözüküyor muhakkak muslera bişeyler yapıyordurKim bu abimiz sagda oynasa daha iyi olur. Solda adamlar var bizde
1 tane daha vardi uruguayli orta saha sezon sonu bedava kimdi oPek bir bilgim ama uruguaylı sözleşmesi bitiyor gözüküyor muhakkak muslera bişeyler yapıyordur
Pek tutmuyorum bu adamı devamlılığı çok zayıfKeşke gerçek olsaydı reis
topla ilişkisi çevikliği filan fena topu ayağına aldığı zaman ama şey konusunda haklısın reis çok istikrarlı bir adam değil zaten öyle olsa bu kadar göz önünde olan bir adam 23 yaşına kadar Güney Amerika'da kalmazdıPek tutmuyorum bu adamı devamlılığı çok zayıf
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jorge carrascali çok isterdim ama bedavaya de la Cruz da olur tabikitopla ilişkisi çevikliği filan fena topu ayağına aldığı zaman ama şey konusunda haklısın reis çok istikrarlı bir adam değil zaten öyle olsa bu kadar göz önünde olan bir adam 23 yaşına kadar Güney Amerika'da kalmazdı
Abi orası öyle ama yabancı sınırı geliyor aldığımız her yabancı oyuncunun nokta atışı olması gerekiyor kumar oynamaya paramız da yok yabancı sayısı hakkımızda yokDefosuz adamı alamayacağımız gerçeği ile yüzleşin artık.
Fausto Vera bedavaya Porto veya Benficaya gidip 2 sene sonra 70 milyona citye gitti bile o iş dediğin gibi mümkün değil ama Luis abram da olur iyi bir sol stoperFausto Vera ve Luis Abram’ın sözleşmesi de bitiyor. Vera zor bir transfer ama ben Abram’ın alınıp Marcao’nun satılacağını düşünüyorum.
Fausto Vera bedavaya Porto veya Benficaya gidip 2 sene sonra 70 milyona citye gitti bile o iş dediğin gibi mümkün değil ama Luis abram da olur iyi bir sol stoper
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi